Bila sam na selu sa mojima...išla sa tatom u reduše (vrsta gljiva) , šetali...pričali...![]()
Posle sam se mazila i igrala sa labradorima...ali se ta naša igra nije završila baš najbolje po mene...ujela me jedna od njih, pa me sad malo boli ruka...
![]()
Bila sam na selu sa mojima...išla sa tatom u reduše (vrsta gljiva) , šetali...pričali...![]()
Posle sam se mazila i igrala sa labradorima...ali se ta naša igra nije završila baš najbolje po mene...ujela me jedna od njih, pa me sad malo boli ruka...
![]()
I'm floating on air..
Prosetala po gradu,pa svratila u pizzeriju da se nahranim.
Here I go again...
Taaaaako sam se smarala, da sam gledala film sa Van Damom na Foxuono sa Zlatno-Crvenim zmajem
a gledala sam gaaaaaaa.. pa, po jedno 150-i put
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Mislim da sam provela gotovo ceo dan u vc![]()
Ali valjda sam gledala film pre nego sto sam se ulogovalaKonstantin... Bas dobar cudi me da ga nisam pre gledala
![]()
Everybody Wants to be a Cat
Patrolirala kroz grad ... uzduž i popreko
dokumentacija... dokumentacija... dokumentacija...doku*čiše više sa okumentacijom,
pazinije dobar izvod iz knjige rođenih iz novembra, jer je za tri dana "stariji" od 6 meseci ...
može bit da sam se u međuvremenu ponovo rodilaili preporodila,
pa da ih slučajno ne zae...![]()
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
...isvaDZala se....
ah, sto je to (ponekada) dobar ventil za praznjenje....da mediokritetima pokazes DI im je mesto![]()
Budi pametan i pravi se lud
Glumila sam vodoinstalatera. Samo mi je falio goli torzo. Dlakavi.![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Držala none ... tačnije stopal(c)a u toploj vodi(c)i sa eteričnim uljima raznim... oh lepote ooh miline oooh krasote
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Kuvala večeru za mog ludog štenca..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
Prala kosu i fenirala se...i pakovala se za put
![]()
I'm floating on air..
Prvo bila do faxaI taman se spremila da odleprsam sa zadnjeg casa kad on rece da ce dati papir za potpisivanje
Tako da sam morala da ostanem
A dva casa pre toga rekao da nam ga vise nece davati
Bas bzvz
Posle toga bila u sopingu
I evo me![]()
rmbacila gore nego u rudniku, pa isla da kupim sok od cvekle, pa naletih tako na neku knjigu koju ganjam godinama, pa je bio i red da je kupim, pa spremala veceru, i eto me...
nattydread is coming to dinner
Najveca vlast je vladati sobom.
Spavala i doruckovalaOdavno nisam ovako kasno ustala
![]()