Probudio sam se.
Probudio sam se.
I Dont Believe In God, and I'm proud if it.
Napravila doručak bandi![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
imala mucan razgovor.. bem mu mene kad sam sam nedokazna..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
prala sudove posle vecere![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Odgledala košarku,momke okupala i spremila u krevet,a ja se dočepala kompa...![]()
Gledao velikog brata.....![]()
vecerala.. i lupetala, imala sam inspiracije..
sedela keva sa mnom, posto ne volim sama da jedem, i otvorim pavlaku, kad ono, dlaka u njojja popizdim i gledam kako da je dohvatim a da se ne umazem sva, i prokomentarisem: "Otkud jbna dlaka u jbnoj pavlaci.. (uz jos par psovki koje ne bih ovako..
)" i kaze mi keva kroz zezanje: "Pa verovatno od krave, sine" a ja vec na kraju zivaca: "Aha, od krave, ali one sto je pakovala pavlaku.." i bum, keva urla, cale silazi da jede, cuje pricu pocinje da se smeje, baba isto kad smo joj podviknuli malo sta se desilo..
bem mu pavlaku..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
samo skuvala kaficu![]()
" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."
popila konjsku dozu kofeina, biti ce valjda dovoljno za narednih par sati![]()
nattydread is coming to dinner
Odvela dete, svrnula do pijace i Univera, i eto....sad sam tuj![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Cekala Pasosi cekala
a onda
dobila sam pasos.....
pa![]()
proslavila dedin 60-ti rodjendan
p.s. _baba_ ovaj deda nema veze s tobom![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
vozikao se autobusomkuci sa posla