Pre nego shto sam se (drugi put) ulogovao, posetih kladionicu, te sad posmatram katastrofalne posledice svog delovanja![]()
Pre nego shto sam se (drugi put) ulogovao, posetih kladionicu, te sad posmatram katastrofalne posledice svog delovanja![]()
Sad sam malo dremnula i vidim da se nisam ni odjavila.Inace ceo dan ne mogu da dodjem na red za komjuter od sina.Taman krenem,a on bi da puca kokoske.Sta cu...popustim mu.Bas kad je on zaspao i mene nesto savladalo.I gle cuda,cim sam sela i on se probudio.Bice da cu brzo zavrsiti.![]()
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
smarala sam se.. planirala sam da se danas izvaljujem u krevetu ceo dan, a drugarica me izvukla napolje, lep je dan Boze moj.. ma boli me uvo, bio je savrsen dan za prezderavanje i spavanje..a da, bila sam na utakmici, bolje da nisam, samo sam se smorila
molim lepo, ipak cu da izadjem opet iz kuce, jebo me pikado i kad ne znam da kazem Ne..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Šetala none po Novom Sadu![]()
Bijo u Kikindi i vido koşatog slona i pitu od 101 metera
i jeo ribicu u Beeju ...
Ko je za jednu voznjicu
Ispratila gostei spremila kuću...sela da uz kaficu čituckam šta ima novo, jer ceo vikend nisam kafenisala sa vama...
![]()
...pristavila supicu, napravila kolače, spremila piletinu za pohovanje, raširila veš i ubeđivala stariju gospođu da nema potrebe za smanjenjem brojnosti prasića jer ne pravim svatove već dečiji rođendan![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Došla na šalter E.Distribušnpre šalterske radnice.
......
... inače baš volim ponedeljak ...
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
bila na poslu, pa malko kidnula..
pssssst, nemojte nikom kasti..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
vec jako dugo zelim afro frizuru.. i danas sam bila kod frendice na frizeraju
jbt.. prvo sam bila sat vremena pod jebenom haubom, puklo mi je i to malo mozga sto imampa kad je skinula viklere..
uglavnom, nisu afro lokne, posto nisam stavila one najsitnije viklere.. a ni trajnu..
uglavnom, ne izgleda lose, samo sam jako cudna sa ovim loknicama..
fali mi samo masna na celo i pljunuta sam pudla
uglavnom.. bice slika u profilu veceras verovatno.. bicete blagovremeno obavesteni..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Bila malo na kulturnom događaju,teferiču![]()
I'm floating on air..
pekla palacinke, filovala eurokremom i plazmom, i deo sam napravila slanihbili mi drugovi iz BGa, tacnije njih 5 pa smo sve smazali
i odvalila sam se od smeha
![]()
![]()
bas su kraljevi sa svojim dogodovstinama
![]()
![]()
![]()
Citius, Altius, Fortius.
Teško da bi' mogla (i 'tela) sve da nabrojim
Danas me nije spopao samo onaj ko me ne znaa svi ostali su ...
kao da je neko dunuo u trubu i dao znak, kao na niski START !
- krenuli da me zovu, traže, zapitkuju, savetuju, zapovedaju ...a to me taaako smara
![]()
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "