setala se sa mojim misom![]()
setala se sa mojim misom![]()
uzivaj u zivotu
iskoristi sve sto ti pruza
i nikada se nemoj kajati
bila na svirci u Indjiji, pa u pizzeriji... istusirala se, obukla pidzamu i evE me (:
Citius, Altius, Fortius.
...skuvala kafu![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Domaći zadatak![]()
Ćuti i prenesi dalje....
gledala Trijumf![]()
Citius, Altius, Fortius.
Vratih se iz grada....sa english-a, vecherah, popih kafu (chudnog li rasporeda, al ajd'), chatovah malko na msn-u, te eve me pishem ovu poruku na dragom mi forumu (lepo srochih, nema shta
)
...odvela malog u vrtić, velikog vodila kod lekara i dovela sebe ovdI![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
bila u gradu.. malo da skrenem misli, ako je to ikako moguce.. dodjem ja kuci oko pola 4.. cujem, gore, keva se rastorokala sve u 16.. ae kontam, spika sa caletom sta ce sa kolima, kako dalje.. nista, uzela da jedem, zavrsim, sklonim, krenem gore, i prodjem pored njihove sobe, ne cuje se keva odatle.. ok, mozda spokaju u mojoj sobi, slusaju mjuzu sa kompa, moj ih znao.. otvorim vrata od njihove spavace, a cale spava, testerise Bog da te vidi..reko, pa ko tu koga sad jebe
udjem ja u moju sobu, a ono keva, bas lepo cirke, sedi sa mojom prvom ljubavi, sa deckom sa kojim sam par meseci bila u lepoj kombinaciji, oboje cirke pijani
![]()
malopre sam ga ispratila, sedeli smo i pricali bas dugo, bez prestanka.. o nama o njemu, o meni, o jednoj noci zbog koje smo oboje prestali da budemo deca.. i tako![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Pijaca, banka, bakaluk. Sada pijem prvu kafu. Grand bez šećera.![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
probudio se i obavio jutarnje radnje, ali ne sve ...
"...polja su cvetna, šume su zelene, ali su najlepše bele pelene..."
doveo peglaicuvişe neu biti izguzvan
![]()
Ko je za jednu voznjicu
Gledala SWEET & INNOCENT BRIDAL WEDDING make up look~panacea81![]()
Muzika koja je " precica do Boga" ima tu retku sposobnost da trenutno podigne slusaoca do izmenjenog stanja svesti.
Spavao po ceo dannnn.....
There is no rules!!!
Isla sam da trosim parice.Naravno,kao i uvek najvise sam nakupovala klincima i muzu,...a kad je na mene dosao red ,ponestalo novca i vremena.
Dobro,pale su jedne farmerice i majica,necu da lazem.
,a tek sto mi stoje....
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
Obarala sam ''si'' temperaturu...![]()
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.