1. Mish. Čini mi se da šta god da sam pročitao, ima smisla, ima stava i ima pečata. Moj naklon Terminatoru.
2. Yossarian. Jeste da piše samo na nekim temama...ali je tu ostavio pečat. Lično, imponuje mi kako uspešno brani neka iskonska načela koja su mnogi "modifikovali" u stilu "kako vetar duva" ili još gore "postali veće poturice od turčina". Ne moram pominjati da uvek uspe da bude duhovit i time se u lice nasmeje svemu ovome što nam je , maltene, polilička stvarnost. Svaka čast majstore!
3. Believer. Ume da napiše iskren, opor i životan post. Ostavlja utisak objektivne i neprilagođene (što mi blisko). Ipak...vremenom sam shvatio da nisu merila ista za sve. Ima "svoje" i baš tada "pada" kvalitet. Najbolja je kada solo nastupa.
4. Leptirić. U neko zadnje vreme sam natrčao na gomilu njenih postova koji odaju jedan sjajan osećaj za humor, za sliku scene, i za bogatstvo emocija.
5. zrNce. Malecka sa velikim srcem, specifičnim jezikom i idejama. Majstor i kao provokator i kao učesnik. Bisredžija od žeMske.
6. VladaPera. U zadnje vreme nalećem na odmerene, sa smislom i sa idejom postove. Ume i razume.
7. Love hunter. E sa njim je baš šou. Dešava se da me oduševi nekim jako lepim, osećajnim i slikovitim postom na nekim temama...da bi me posle "nervirao" što se svađucka ko na pijaci
ili bio neozbiljan.
..eto toliko , malo ad hock opaski. Ako sam nekoga i "grdio" to je stoga što znam da umeju bolje (pa se osetim uskraćenim)
.
P.S. Samo pišite...

. Moj naklon Terminatoru.
. Ne moram pominjati da uvek uspe da bude duhovit i time se u lice nasmeje svemu ovome što nam je , maltene, polilička stvarnost. Svaka čast majstore!
.
. Dešava se da me oduševi nekim jako lepim, osećajnim i slikovitim postom na nekim temama...da bi me posle "nervirao" što se svađucka ko na pijaci
ili bio neozbiljan.
.
Citat