Da li volite ovaj sport? Nisam sasvim sigurna ni da li da ga svrstam u sport ili u umetnost, jer ima karakteristike i jednog i drugog...
Pratite li takmicenja u umetnickom klizanju? Koga najvise volite da gledate? Ja prestajem da budem drustvena kada na led izadju:
![]()
![]()

Citat
Balet na ledu.
E, što volEm te pokrete... Pokazivala sam neke ženske osobine, kao mala, pa sam moje molila da me upišu na balet. I pored toga što su me danonoćno odgovarali od te sulude ideje, jerbo ću po svemu sudeći da izrastem u veliku devojku i nijedan tamo neki "Nurejev" neće moći da me podigne u tamo nekom "Labudovom jezeru", ja se i dan danas ložim pa izvodim iz zajebancije "Plie" i "Grand Plie"...
naravno, ne baš pravilno. Kasnije sam upisala umetničko plivanje i to dugo trenirala.
), i klizajući po parketu u čarapicama. 

), nego sam stavila samo jednog iz muske kategorije
Mada, mali postaje ozbiljna konkurencija, samo da stigne do one lakoce i gracioznosti.

je svakako naj....
i Olivije (29) nastupaju zajedno već 17 godina, a takmičenje u Poljskoj završili su sa 199,47 poena, samo 0,31 više od drugoplasiranih Rusa, kojima je ovo prva evropska medalja.