rankov. predavao mi aerodrome. shta smo se dogodovshtina naslushali na njegovim casovima
.... dopunsku nam drzzala razredna (predavala navigaciju) da odradi sve ono shto rankov nije![]()
rankov. predavao mi aerodrome. shta smo se dogodovshtina naslushali na njegovim casovima
.... dopunsku nam drzzala razredna (predavala navigaciju) da odradi sve ono shto rankov nije![]()
& underpaid......
Pa profesor Uzelac,predavao mi je vezbe iz elektronike,znaci "totalna budala"
Kad ga pitamo da nam objasni kako se radi vezba on kaze ovako:"Kad si prvi put video hamburger,jel si znao kako da ga pojedes.....jesam....e tako ces znati i ovo da uradis"...
Sta vise reci.........![]()
There is no rules!!!
Ni jedan. Možda poneka profesorka...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
iz osnovne, definitivno profesorica srpskogbila je razredni staresina mom caletu, pa posle mojoj kevi, a posle i mojoj mladjoj sestri
zena je neverovatna.. oduvek je furala eleganciju, odmerena, tiha, ma perfektna
zbog nje sam jako dugo zelela da studiram srpski jezik i knjizevnost
forsirala me je da idem na takmicenja, i iako sam bila zesci lelemud, uvek sam ostvarivala dobre rezultate
iskreno, nemam reci za nju
sve ono sto bih rekla, nema toliko veliku tezinu za osobu kao sto je ona
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Za divno chudo, u najlepshem setjanju su mi ostali profesori onih predmeta koje sam najmanje voleoProfa Josifidis (makroekonomija) se tako uzhivljavao u temu da ga je bilo zadovoljstvo slushati, te profa Radlovic (matematika
), strog, ali pravedan.....
![]()
Usecanju su mi ostali svi,ali najvise moja razredna koju sam obozavala i neprevazidjenog istoricara![]()
ma nisam nju trazio za mentora na maturskom iz knjizevnosti ...ali moja profesorica me je prebacila kod nje..a ja sam samo zbog moje profesorice uzeo temu iz knjizevnosti a ona me utrapi Milki.
i sada se uvek setim Milke kad cujem Dobro vece
a voleo sam moju profesoricu a nje se sada samo setim preko -Dobro vece jedne Milke
Profesorica srpskog jezika Jelena.
Jedna muskobanjasta sitna zenica, uvek sa cigaretom u desnom uglu usana,
tada je vec bila zasla u godine i pred penzijom,ali puna mladalackog duha.
Uvela me je u svet knjizevnosti i zauvek prenela tu svoju ljubav na mene, tako spontano, kako je samo ona znala ...![]()
Valjda neće smetati ako pomenem "stepenicu niže" ... nastavnika.
Mnogi bi mi profesori ostali u sećanju, da on - moj nastavnik likovnognije u sećanjima zauzeo skoro čitav prostor.
Svi moji dragi profesori tako su se našli ... negde u dubini njegove senke.
Moj nastavnik Seljmanoj Tahir.
Albanac.
Upravo on je zaslužan,
prvenstveno, što sam još kao dete uspela da se opredelim u kojim ću "vodama" plivati,
a ništa manje i za "oči" i u njima široke vidike, koje ću kasnije kroz život imati, kada su u pitanju nacinalne obojenosti, različitosti, prijateljstva, granice.
Naučio me je da umetnost ima jedan jedini jezik.
Da tako treba posmatrati i život.
Da nije obavezno poznavati druge jezike kako bi se sa nekim razumeo, niti da govor istog jezika podrazumeva razumevanje.
Od znanja koje mi je preneo, ja danas živim.
A zahvaljujući uverenjima koja sam od njega kao sunđer upila, moj život ima smisla.
Na žalost, on više nije živ.
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
dubak brankOprofa matematike...kreten
i zato sam mu cesto prdiO po chasowa
![]()
Profesrka matematike Dusanka........skoro sam je videla posle 3 godine.ubila sam se plakajuci....
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
JooooJ mnogi....
Mnogi su zasluzili da ostanu u mome secanju....Hemijska je ipak zakon po tom pitanju....
Profesori matematike,tehnickog crtanja sa masinskim elementima,profesorice srpskog,masine i aparata,filozofije,fizike,itd....
More than words, is all I ever needed you to show.
Then you wouldn't have to say, that you love me...
Profesor srpskog i knjizevnosti.
Nismo morali da dolazimo na casove, nije upisivao. Za dvojku na tromesecju je bilo dovoljno nabiflati Hasanaginicu i eventualno staviti dva zareza na pismenom.. Imao je poseban tretman za one koji su hteli vise.
Sredina u kojoj je predavao se sastojala od Elemircana, Kumanchana, Tarashana, Melenchana.. koji imaju gori akcenat od svih junaka u vicovima o lali.. Bilo je kolosalno slusati.. shto nam drechi damjanov zelenko, u izvedbi malog iz Sakula
Bivalo je da place od smeha.
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
nastavnica geografije radojka
mala zhena u poodmaklim godinama i najzanimljivije lekcije je mogla da tolko smori da smo jedva ostajali budni
ali opet imao sam 5 zbog toga shto su moji baba i deda iz istog sela kao i ona i stari shkolski drugovi![]()