Da li spadate u onu grupu devojaka koje se trude da u svakom trenutku izgledaju "savrseno" pocev od garderobe, sminke, pratece opreme... ili pak imate trenutke u kojima zablistate pa se, reda radi, doterate![]()
Vrlo je jasno da treba postaviti granicu sebi i imati mere i ukusa kada su oblacenje i sminka u pitanju, te je ono "komplet sminka za setnju do prodavnice" suvisno za komentarisanje... Vise sam zelela da pitam da li ste tip devojke koja se cesto "sredjuje" ili ste prosto takve kakve ste, bez neke odredjene namere da ostavite jaci utisak na ljude. Dakle, trenerka i patike ili suknja i stikle?

Citat

Paaaa, sigurno da ima godinu i po dana, i više, od kako se nisam štiklirala, a imam tih štikli (i uopšte obuće), ka da sam stonoga! I kad sam to činila, pre je bilo uz pantalone, a najčešće farmerke. U životu ne bih mogla da radim posao koji podrazumeva bilo kakvu vrstu uniformisanosti ili ima neki dress code. Ja moram da budem ja, makar zemlja stajala naopako. Ne zanima me kakav utisak ostavljam na ljude garderobom i šminkom, niti me to ikada zanimalo, važno da je meni to - to. Kad se natakarim na štikle, ne mož' da me ne primetiš, sve i da 'oćeš, jer tada imam 190cm. 

desava se ne retko 
Ne mogu cak ni da igraju,jer se boje da ce se minic podici i otkriti i ono sto ne bi trebalo,ili da ce topic spasti.Nije mi bitno sta ce drugi misliti ako me budu videli svu rascupanu,ili bez sminke.Takva sam kakva sam.