Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Ne znam da li ste videli kad reklamiraju novu Ford fiesta,kad je momak tuzan,i kad je zaljubljen....stvarno divno![]()
No me toques
na ovu sam skoro naleteo
necu vam nista reci, skinite pa pogledajte
opasne_chame.wmv
...
Боље је наставити да пијеш, него престати кад не треба.
Malo redje prikazivana reklama za sokove Vocna dolina, kada Jana bere jabuke, u ovim sivim, zimskim, danima pravi praznik za oci pun kolorita i zivota.
Nova reklama za MTS kad dve bakute gledaju seriju na prastarom TV-u, nestane slike...i uzmu od unuka mobilni telefon
![]()
najbolja je fora kad je bakuta stavila hekleraj na mob![]()
Reklamica za Levi's !!!
![]()
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Nova reklama za coca colu
Verovatno je neće biti uskoro na našem tržištu, ali svejedno - jako mi se svidela, kao uostalom i većina njihovih reklama.![]()
Slazem se sa Lady S, Coca Cola definitivno ima najbolje reklame i najbolje reklamne kampanje.![]()
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
Nisu lose reklame za Sony Playstation 3![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Videla sam pre neki dan novu reklamu za 3G mrežu... Onu u kojoj su momak i devojka na dejtu i kao pričaju o svemu i svačemu, i shvate da imaju toliko toga zajedničkog, jer se neprestano nadovezuju jedno na drugo... i onda kamera ide ispod stola gde oboje googlajuFenomenalno
![]()
Malo starija ali mnooogo mocna reklama
najbolje reklame su za Snickers, bilo koja![]()
smesi se... sutra ce biti gore