american pie svi delovi
the godfather 1,2,3
american pie svi delovi
the godfather 1,2,3
Poruku je izmenio maksimilijan, 11.04.2009 u 12:15
1. Andrej Rubljov
2. Građanin Kejn
3. Kum
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Ima ih vise no jedan...ali...
The Bridges of Madison County...i svaki put kada ga gledam, u onoj sceni na semaforu pomislim...a mozda ce ovaj put (ipak) izaci....
Budi pametan i pravi se lud
Večit film...o odrastanju
![]()
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Dvojac bez premca. Uz Žaoku, ostvarenje za antologiju.
![]()
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
jedan od mojih omiljenih....."Delikatesna radnja".....
Ploviti se mora i bez broda ..
Pariz - Teksas
Leptir
Kum 1 i 2
Konan varvarin
Drustvo mrtvih pesnika
Vrata raja...........................
........ nastavak u sledecem broju.
Američka lepota je filmska drama iz 1999. koju je režirao debitant Sem Mendez. Glavne uloge igraju: Kevin Spejsi i Anet Bening. Dobitnik je Oskara za najbolji film 1999.
Sadržaj
Lester Bernam (Kevin Spejsi) je 42-godišnji zaposlenik u jednom marketinškom preduzeću koga je dosadni život u predgrađu pretvorio u gubitnika i slabića. Samozadovoljavanje ispod tuša ujutro je jedan od retkih vrhunaca za njega. Supruga Karolin (Anet Bening), sa kojom već odavno nije bio intiman, misli samo na posao i uspeh i stalno ga ignoriše. Kćerka Džejn (Tora Berč) prolazi kroz burno razdoblje puberteta pa se udaljava od oca koga ne smatra nikakvim autoritetom ni uzorom, a iritira je i njegov neprimeren interes za njenu prijateljicu Andželu Hejz (Mina Suvari), lepu devojku koja želi postati model kako bi se izdigla nad običnim ljudima. Ipak, upravo ljubav prema Andželi, koju ona dodatno potiče svojim ponašanjem, ponovo vrati Lesteru volju za životom i samopouzdanje. U zanosu od sreće, napušta svoj dosadan posao i počinje činiti ono u životu što ga čini sretnim. Istovremeno, Džejn se zaljubila u Rikija (Ves Bentli), čudnog dečka iz susedstva koga maltretira strogi i nasilni otac, penzionisani marinac zabrinut oko propadanja društvenih vrednsti i struktura...
Blue moon sinkin' from the weight of the load
And the buildings scrape the sky
U slučaju da ga još nisi dobila: Titlovi Paris, Texas - Hrvatski Titlovi
Inače i ja ga volim... Valjda zbog Šepardovih "Motelskih hronika"...
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje