, Ne volem, ne sviDZa mi se i logicno ne posedujem
![]()
, Ne volem, ne sviDZa mi se i logicno ne posedujem
![]()
Lako cu,ako je do mene.........
Volim tetovazhe....mada josh uvek ne'am ni jednu ...al' planiram da uradim slovo B neko sitno malo,zanimljivo,odmah povishe dlana...
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
tetovaze i pirsing ne,ne,nevolem
ali takva su vremena mladi to vole pa cak i moj sin ima tri lepe tetovaze,nebranim mu jer mu lepo stoje
Volim tetovaže u bojiPre dva meseca sam uradila svoju prvu tetovažu na leđima
I jedva čekam da uradim još koju, samo ovaj put manju i to negde na ruci... ili na nozi... verovatno na ruci
![]()
Pirsing sam imala na nosu pre par godina. Bio je mnogo sladak, ali mi je ispao slučajno, nekako u snu i posle nisam mogla da ga vratim i bedak...![]()
Zanimljivo je koliko je tetoviranje zarazno, ja sad da imam keša, istetovirala bi još par sitnih tetovaža, 100%Kad jednom počneš, nema stajanja
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Istina.Kada je tattoo majstor završio moju tetovažu, počela sam da smišljam šta ću sledeće, bukvalno odmah
![]()
Pala prva tetovaza pre godinu i po.
ispod dlana. malecka ali meni bitna i simbolicna- kolibri, znak za beskonacnost i slovo N.
Sledeca je u prolece![]()
Dva komaTa već preko 10 godina (prva je još iz prošlog veka, bez šale)
Obe na ledjima, jedna poprilično skrivena na dodjem delu, druga se može videti na plaži ili u vrelim letnjim mesecima (majice bez ledja npr)
Imala i pirsing, ali posle 13 god je počelo da mi smeta pa sam skinula (i mnogo ali mnogo mi je žao zbog toga)
"Frankly my dear, I don't give a damn!"