ako zaboravimo moj stav oko prvog drugog sto nije presudno ni u kakvom odnosu,svasta moze da bude inspirativno....sve je do ljudi
ako zaboravimo moj stav oko prvog drugog sto nije presudno ni u kakvom odnosu,svasta moze da bude inspirativno....sve je do ljudi
........nije savršen....od kada su to preljubnici model savršenstva...a?????....
![]()
Kolega....isto zivot vidimo,znas i sam ili slutis,ali nekada priznajem bar ja da sve ume da bude drugacije.....valjda je zato i zanimljivo....![]()
Da, mislila sam na loše brakove. One koji opstaju samo usled komplikacija oko podele nekretnina ili robuju tradicionalnim idealima gde je sramota rasturiti brak a na preljubu se žmuri na jedno oko.
Postoji nešto što je izazov u odabiru "zauzetih" muškaraca - bezbudućnost.
Naravno, moramo biti svesni da u biti takvog izbora leži strah od vezivanja ali sa tim se već nekako da živeti.![]()
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Sve sto je zauzeto,ako se ista tako moze nazvati je najbolje....dalje ce vam se kaz'i samo...prosto k;o pasulj...vazda je tako bilo![]()
Pa šta fali.....? Ako je neko oženjen znači da je izabran. To je kao u rekreativnom sportu! Kada biraš sa kim ćeš da igraš, rvo izabereš najbolje pa posle uzimaš i ono što je ostalo. Tako da zauzeti igrači su dobra stvar ako žele da zaigraju i za vaš tim!!! Što ja volim taj rekreativni sport!!!![]()
DOBRO VEČE
Ja sam, izgleda, duplo savrsen!Dva puta sam se zenio!
I pored toga se ne osecam bas posebno opserviranim od dama u okruzenju. Ponekad pomislim da uopste nemaju ukusa, jer se ni jednoj ne dopadam.![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
...da sam savrsen...ne bih bio ozenjen...![]()
...hell ain't a bad place to be......
Joj, ja sam imala jedno smešno ISKUSTVO (ako to može tako da se nazove) sa jednim oženjenim tipom.... Upoznali se mi u gradu sasvim slučajno - on lep, visok, stasit, čini se obrazovan i pametan, SKORO SAVRŠEN - i ja se tu kao zagrejem posle samo par minuta razgovora, i ode svako na svoju stranu... Sretali smo se još nekoliko puta onako slučajno i taman kad sam "sredila" da odemo na piće, ja prolazim pored jedne fotografske radnje, kad u izlogu vidim njegovu sliku sa svadbe!!!!BEDAKA LI!!!!
![]()
Traim desno oko, desnu ruku,
desnu nogu, desni guz, desnu stranu mozga...
sve to je "levo" već posedujem.
To nekako isključuje jedno drugo kada su preljubničke varijante u pitanju...![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Ljubav sam npr ja u njegovom braku...
Svaki put na mene misli kad mu zena zadovoLjena zaspe...
Kud cesh lepshe...![]()
Shta kaze mushkarac nakon petog orgazma?!
-Hvala garava !
Jeste, jeste...druga ga dovela do savrsenstva a ti "beres plodove".
Salim se malo ...
Nema tu ni savrsenstva ni nesavrsenstva, sve je to stvar situacije, zelja, naklonosti, pobuda i mnogo toga drugog, a govorimo o tome kriticno dok se ne desi.....a onda prvo cutimo....pa mislimo....pa kazemo:"Nije savrsen , ali je ozenjen, tim bolje! Savrseno ce cutati..." Mozda....
Oženjeni su savršeniji od slobodnih iz više razloga,po specifikaciji...
- nisu vam dostupni baš kada vam trebaju,ali ne zato što vas ignorišu sa namerom već silom prilika,ali ženama je važno da ostane uvek željna i da oseti tihu patnju i čežnju,da se pomiri sa činjenicom da je druga,a da svima priča da je prva...
- retko imaju priliku da vam se ogade,jer kada nisu spremni i sređeni i ne sastaju se sa vama...
- uvek imaju izgovor koji pije vodu,pa i kada znate da je mogao naći i ubedljiviji...znači ne mora ni da bude pametan previše...
- ostavlja vam dovoljno vremena za obljube sa drugima koji su dostupni,a najbolje kada ste i vi u vezi...kada je zaplet nek' je k'o u španskim serijama...
- pošto se retko obljubljujete,sex vam je uvek kako tako bolji nego da ga iskorišćavate svaki dan...
- ne sme da smara tel,sms-om i svakojako drugačije ne što mu je to stil već što mora,a i to volite kod njega mada ni kriv ni dužan ispadne vaš mušakarac sa stilom...
- lako ga otkačiti...
Da i savršen je i zbog činjenice,da ukoliko ima lepu ženu vas je osvojio svojom ženom,a ne što vam se on prvo svideo...ne mora ni da bude nešto posebno...dovoljno da poželite da ste na njenom mestu i proverite šta je to u njemu kada ga je ona izabrala...znači čak odgovaraju i bi devojkama i ženama...a sve su žene pomalo i bi...
p.s. nekoliko naj žena,mada su mlade da bi ih ženama nazvao,sam sebi priuštio u drugoj polovini braka samo zbog sopstvene žene,a par puta i zbog lepe dece...kao kada odeš u banju za nerotkinje sa slikama buljuka prelepe dece,kao dokazom plodnosti i zdravog potomstva...