Semeni, semeni, slani, peceni, sport za zube, melem za creva!![]()
Ko je gledao Kengura, sigurno zna ovu recenicu... ili neku slicnu umotvorinu svog prodavca semenki. Ranije se svakako, bez njih i cuvenih casica nije mogao zamisliti ulazak u bioskop.![]()
U mom slucaju, ovo moderno doba uzelo maha, pa sam se presaltovala na kokice... valjda ljude sramota vise da prave djubre, pa se ovim renoviranim bioskopima samo one i prodaju... mada, prokrijumcarim tu i tamo neku kesicu suncokreta (al' trazim i drugu za djubre). Ali zato u kucnoj varijanti, dok me usta ne zabole.
![]()
Da li imate potrebu da grickate u bioskopu i sta? Ili, ako ne idete u bioskop, praktikujete li grickanje kuci?

). Ali zato u kucnoj varijanti, dok me usta ne zabole. 
Citat

elem .. mi smo baje koji prodaju semenke na stadionima obicno zvali "Voche" ..

Znaci, obavezno smoki, cips, neki cokoladni keks (ali obicno ne mogu da se odlucim za jedan, pa uzmem vise komada 

a imaju neku ludu politiku da ne smes iz vana da donosis grickalice, nego da kupis unutar biskopa, sto znaci da ce dobro da te pecnu po dzepu.. mani ti to brale moj.. ja sve svoje sa sobom nosim..
za kokice moram da imam izuzetnu zelju 
ne volim da gledam film i da stalno nesto zvacem ili da mi nesto suska kao kod kokica ili semenki.Ovako bre kad uzmem parce cokolade
svaki film je sladak
a i cokoladom ne mozes da gadjas ukucane i da pravis lom pa je usteda na materijalu visestruka
, uglavnom kombinujem slatko i slano.