On je pak resio da se sto pre rastanu,da provede par dana sam da bi imao sansu da razbistri misli,nesto mu je bilo cudno u vezi nje.
On je pak resio da se sto pre rastanu,da provede par dana sam da bi imao sansu da razbistri misli,nesto mu je bilo cudno u vezi nje.
I may not be perfect but I'm always me
Vise nije video onoliko zara u njenim ocima,koliko ga je ranije bilo.
Predpostavio je da se ona zaljubila u drugog.
Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.
Sada je srce zalupalo jace,a dusa je pocela da se slama pod teretom sumnji.![]()
Tako nešto nije očekivao od svoje najdraže i sada je![]()
Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.
"Oprosticu joj kao sto joj prastah do sada,jer ne mogu bez nje,koliko je volim,Boze!",pomislio je skoro na glas...
A onda je uzeo telefon u ruke, nazvao je i predlozio da odu u park (posto je divan i suncan dan) i porazgovaraju iskreno o svemu sto im smeta....
A onda je ipak odlucio da je pozove, jer mu mnogo znaci da rijese sve probleme!
Razmislio je jos koji minut.......i ipak uzeo telefon u ruke.
Dok je okretao broj ruke su mu drhtale, preznojavao se, bio je uznemiren, ne znajuci sta ga ceka..?
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Dugo, dugo je zvonio telefon, a ona se nije javljala, odlučio je pokušati kasnije.
Dugo je razmisljao trazeci resenje,o tome kako da zapocne njihov razgovor,kada se bude vratila.
I još uvek razmišlja, baš je u velikoj dilemi.
Zeleo je da preduzme nesto,ali nije znao sta...?