Neminovno je da nova okolina i nove norme zivota uticu na nas i na nase ponasanje. Neki odoljevaju tome dosta dobro i ostaju zakorjeli u svojim normama ponasanja. Mada nekako i logicno i normalno vecina nas je poprimila obrise zemlje u koju dodjososmo i ljudi koji nas okruzuju.
Koliko ste se vi promjenili i sta ste to promijenili u svom zivotu?
Da ja krenem: odlazim neki dan da kupim pastu za brijanje. Na polici je bilo, recimo, 10ak razlicitih proizvoda; u sustini isto sranje samo drugi proizvodjac. U principu prije je to islo kratkim postupkom: kupis prvi sto ti dodje pod ruku. No taj dan uhvatim ja sebe kako odmjeravam svaki pojedinacno, te jos krenem i da citam sastav i ostale gluposti na ambalazi. Kod treceg sam skontao da vise nema onoga kupi prvi sto vidis, uzmem taj treci i odjurim na kasu![]()

Citat
ali sad za puno stvari samo gledam cenu,zasto da kupim litru mleka za 90c,kad mogu kupiti za 45c,isto mleko samo drugo pakovanje,i kako ima gde da se bira,pa eto biramo,a najvise volim leti da se muvam po komercijama
,jer kad udara +45,i ja kako nemam klima uredjaj,idem malo u prodavnicama da se ohladim

you know nemogu da idu vise autobusom,kako deca tako i ostali clanovi porodice.Svi se uvale u velike dugove i onda samo rade i uopste se ne vidjaju