Kad se sad nisam slogir'o nikad necu!![]()
Kad se sad nisam slogir'o nikad necu!![]()
Trebalo je da skrenem levo kod Albukerkija!!!
Lajanje na zvezde
- A ti? Visiš tu ko... džigerica!
- Pomiriši, miriše na smrt
- Mirise na jaja
- Pi Tupo, pi. Pi jaje što ga koka daje
- Želim neizmernu ljubav prema sebi da delim sa nekim
- Jel?
Evo, promenila sam potpis![]()
Pa šta sviraš svirnem ti ga sestri !!!!![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
- Sifilis druže poručniče.
- Sifilis? Pravi?
- Pravi...
- A u pičku materinu...
- Nego, jesi l' ti siguran da ovo nije ona nova bolest što novine pišu... ženskog imena?
- Sida?
- E to!
- Drugovi vojnici, situacija se ovde u zoni našeg dejstvovanja neočekivano komplikuje... Albanci grupišu svoje snage na našim granicama.
- Ha! Opet!
- Izvoli Paunoviću nešto si htio da kažeš?
- Ništa, izvinite druže poručniče.
- Ne, ne, slobodno kaži, ako je nešto važno da svi čujemo...
- Pa ne ništa druže poručniče samo sam hteo da kažem ti Albanci k'o da ne znaju da žive k'o normalni ljudi... mislim, da se zezaju, da idu u bioskop da 'vataju ribe, šta ja znam... samo se nešto grupišu... da izvinete druže poručniče pun mi je više kurac njihovog grupisanja...
- Ljudi znaju da se sranja dešavaju ali vojska ne priča o tome da se narod ne uzbudi.
- Ne seri. Daj zajebi. Deset meseci se klatarimo po ovoj vukojebini ko je ikad video ikakvo sranje?
- Točno tako.
- I ko je od vas uopšte ikad video Šiptara u životu?
- Ja!
- ... Osim u poslastičarnici!
- Doktore...
- A šta je?
- Nesvrstani brat avganistanac...
- U dooobar...
- Šta vam je to?
- Hašiš jarane. O'š i ti malo?
- Daj.
- E jeeeboteee počeli i narodnjaci da duvaju, ima sve da ode u pičku lepu materinu...
Karaula
Poruku je izmenio Lilith_021, 12.06.2009 u 17:06
- Dakle, mladicu, vi ste hteli da nas opljackate. Zasto?
Bumerang
- Ubicu te majke mi, ubicu te...ubicu te, pa ce ti biti krivo!
Tri palme za dve bitange i ribicu
Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.
ja sad idem a vi se jebite!vodite ljubav a ne rat![]()
![]()
![]()
Recesija... ta opaka boljka hara i razjeda privređavanje. Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti. Japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje. A bogami gospođe i gospođo ne cveta cveće ni u naše preduzeće. Dolazi vreme reorganizacije, transformacije i sistematizacije. I zato mi ni u ovaj veliki svečani trenutak za naš kolektiv ne smemo da se opušćamo nego da gledamo u budućnos'. Da vatamo korak s reformu s finansijski tokovi i prilivi. Da vaćamo Evropu, da vaćamo svet. Ja na primer kao rukovodeći organ na ovo preduzeće neprestano se hrabro vaćam s tendencije. Ako ja mogu da se vaćam moraćete i vi da se vaćate. Svaki od nas mora da si da svoj doprinos i žrtvu. Ja bi sad mogo da iznosim određene pravce u reformu i za razvoj od naše preduzeće ali vidim da je Mile izneo prasiće iz furune a zna se da prasići nisu ništa naročito kad se olade pa reko' da skratimo...
![]()
kako TANJUG javlja... JA TE VOLIM
Lajanje na zvezde
Poruku je izmenio Lilith_021, 12.06.2009 u 17:08
DOIN WHAT OTHERS CAN'T
...i tata bi sine...![]()
...sad ću da te karam....![]()
Tata, tata sta mu je ?
Sad mu nije nista, ubio si ga k'o zeca !!!
Malo kasnim... ubili su mi sestru, znate, neće se ponoviti.
![]()
- Šta sa tobom da radim?
- Da poravnamo račune. Ja sam ti kreso majku za džabe, znaš kol'ko je popila ovde? 16 rumova, 27 votki, šta misliš ko će to da plati? Sad smo kvit.
![]()
Posle njihovog prvog neobičnog i vrlo strasnog susreta usledili su dani u kojima je ljubav prerasla u jedan suptilan odnos u kome je bilo prvo više seksa a manje batina, zatim batina i seksa u istoj meri dok batine nisu konačno prevladale. Najzad su oboje bili modri i srećni!
Happy end!
- Doktore, izvinte samo da vas pitam nešto... Ovaj... mojoj supruzi prošao metak kroz mozak...
- Da, pa?
- Pa ništa izgleda da joj je oštetio ovaj centar za memoriju i zaboravila da mi je žena...
- Ej, ejjj, ja sam ginekolog!
- Da, pa za suprugu pitam!
![]()
- Dobar dan.
- Bog vam pomogao. Izvolite.
- Daćete nam tri od dinar i po
- Ajde Šomi, koj ti je kuvac? Sad si našo da se štekuješ jebote!
- Nemoj da psuješ u crkvi...
- Opvosti mi Bože, ne znam šta vadim!
- Izvinite molim vas, dačete nam Tri od pet dinara
- Gospođo, daćete nam četiri od petnaest dinara i jednu za Kenguvovog pokojnog ćaveta! Znam da imaš 60 kinti! Daj ovamo.
- Evo.
- Hvala.
- Brate, Bog ne pravi razliku među svećama.
- Pa jev vidiš da pvavi Što bi bilo od dinar, od pet, od deset...