Nisam rekao da su svi Beogradjani huligani!!!!!!!!!!!!! Govorim konkretno o navijacima Kizil Yildiza i JSD Partizan, koji JESU huligani (ne svi, ali vecina koja dolazi u NS, na utakmice protiv Vojvodine). Sa druge strane, zasto je moj grafit "Firma" ruzniji i zasto on vise jedi nase sugradjane, od nekog kretenskog izjavljivanja ljubavi, tipa:"Miki, zauvek cu te voleti...Tvoja Boca" ili nasvrljanih licnih imena na zidovima. O 4 ocila da i ne govorim (iako sam Srbin, muka mi je od toga).
Btw. ako se prosetas malo (upuceno Cicki) po Limanu, Grbavici, Keju ili oko SPENS-a, primetices nekoliko zaista divnih grafita navijaca FK Vojvodina, koji su prava umetnicka dela (u punom smislu te reci) i mnooogo lepse izgledaju od vecine reklamno-propagandnih crteza, cak i prestiznih firmi, na ogromnim zidovima gradjevina na Bulevaru ili u strogom centru grada (prvenstveno mislim na bankarsku i gradjevinsku propagandnu masineriju).
Na kraju, ja ne znam lepo da crtam, tako da su moji grafiti ruzni, ali jbg. SORRY!
Pozz...

Citat