Maturaaaaaa - Strana 2
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 16 do 27 od ukupno 27

Tema: Maturaaaaaa

  1. #16

    Odgovor: Maturaaaaaa

    ......Kopaonik 89'...3 dana...medeni mesec za bata Prleta...
    ...jos uvek mi odzvanja Billy Idol...dok u sobi pijemo Shtok,Vekiu,valjamo se sa ribama i cekamo da pocne gala manifestacija...
    ...hell ain't a bad place to be......

  2. #17

    Odgovor: Maturaaaaaa

    meni na fotKi sa male mature iza ledja visi slika druGa tiTa....

  3. #18

    Odgovor: Maturaaaaaa

    prva je bila ona posle 4. razred..nista posebno, svaki razred svom ucitelju u ucionici napravio zurkicu, uz muziku na kasetofonu ...secam se da je posle sat vremena pod bio pun kokica, mi smo se svi pohvatali za ruke, prvi je nosio kasetofon na baterije i stalno vrteo jednu pesmu, mi tako plesuci "kolo" isli do igralista (koje je na 100 metara od skole) posle kroz sve ucionice...:D
    8. razred...e tu smo se pravili kao finoca, sve devojke su se pravile da su dame, obule neke stikletine i posle pola sata ih bolele noge (secam se da sam mesec dana pre maturskog cila da hodam na stiklama :D) a ja...ajde, profesori su e slozili da sam bila najbolje obucena-nikakav kic ni preterivanje-sto su mi posle 3 dana rekli, ali zato sminka... posto sam bila obucena u belo, stavila sam belu senku, i stalno mi se cinilo da se ne vidi dovoljno, pa sam narokala pola kg ... joooooj, da vidite sliku uglavnom to je odrzano u skoskoj hali-koja je jako velika+ ima naokolo balkon, jako lepo je bilo sredjeno...
    sad za mesec dana imam matursko-4. godina srednje i sutra nosim da m sasiju dugu crnu haljinu

  4. #19

  5. #20

    Odgovor: Maturaaaaaa

    ja cu sad u 8 razred pa onda matura.Jedva cekam!

  6. #21

    Odgovor: Maturaaaaaa

    matura posle 8. razreda je bila ok, mala matura kao mala matura... jedina greska mi je bila sto sam isla kod frizerke da mi ispegla kosu (ne peglom za peglanje ) i pala je kisa... tako da je kosa pocela da se kovrdza... u pocetku samo krajevi... a posle je cela bila talasasta ...
    zato nisam napravila istu gresku na 'velikoj' maturi... samo su mi malo oblikovali lokne i stavili sa strane kosu... 'velika' matura je bila fenomenalna, muzika je bila super, pratioc je bio pravi dzentlmen, ma sve je bilo sJuper (: samo je taj dan, verovali ili ne, pala ona strasna kisa, pa su sve ulice bile poplavljene, jedva smo zivi stigli do Hotela Park... svi su kasnili... neki su bili mokri... posle mature smo isli u Ciganske zore... gde je neka pevachica zavijala "prokleta je AmeriCa i zlato sto sja" pa smo odlucili posle izvesnog vremena da krenemo dalje (: hehe sve u svemu zacin C
    Citius, Altius, Fortius.

  7. #22

    Odgovor: Maturaaaaaa

    uf,meni to ide na zivce. igrati uz narodnjake citavu noc?! o bogte.. bezvezzze
    And even though you're fed up, you got to keep your head up.

  8. #23

    Odgovor: Maturaaaaaa

    Imala sam malu maturu, bilo je extra.... u 5 ujutru sam dosla kuci...


    p.s. ne pise Ikac nego njegova suntava mladja sestra koja nema pametnija posla

  9. #24

    Odgovor: Maturaaaaaa

    ja ne mogu docekati sledecu godinu...
    svi kazu da je strava...
    a niko nema s nikim da ide...

  10. #25

    Odgovor: Maturaaaaaa

    ja cu maturirati ove godine..konacno da zavrsim i sa ovom srednjom,zao mi je jedino zbog drustva,imam bas extra drugare u razredu..uf,bas ce mi faliti kad se sve bude zavrsilo!..a za posle. . necu o tome ni da razmisljam..
    uzivaj u zivotu
    iskoristi sve sto ti pruza
    i nikada se nemoj kajati

  11. #26

    13 Odgovor: Maturaaaaaa

    E jos par meseci,pa matura koja ce sigurno biti nezaboravna.....a onda studije....

  12. #27

    Odgovor: Maturaaaaaa

    Jedva cekam maturu.......pa konacno i da docekamo taj dan,mi smo se uveliko spremili...ko ce sa kim,sta ce ko da obuce.....samo jos da dodje jun mesec....Bice mi mozda malo bzvz jer na maturi nema slusanja Van goga,al jbg posle nekoliko pica muzika vise i nije bitna.......
    .....Za razliku od Grcke tragedije, koja je zasnivana na mitu, nasa je zanisvana na mitu i korupciji.....

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •