Situacija od danas: dolazim ispred radnje a lik stoji pored svog auta i ceka da se poavi spodoba koja ga je blokirala. Parking bio pun i ovaj drugi se uparkirao iza vec parkiranih kola. Udjem u radnju, kupim sta mi treba... znaci nekih 10ak minuta... izadjem a onaj jadnik jos stoji pored svog auta i ceka. Reko cova da si u mojoj zemlji fino pozoves slep sluzbu iliti pauka od milosti i rijese te muke. U medjuvremenu se pojavila sojka koja je istrcala samo na 5 min da kupi nesto
I tako dok sam vozio krenem da se prisjecam svojih i dogodovstina drugih sa "paukom"
Jest da sam ja samo jednom iskocio na 5 minutai za tih 5 minuta oni su se stvorili i vec krenuli sa poslom. Prvo sam mislio da im ne kazem nista jer me bilo sramota. Opet skonatm mozda ce biti razumni i nece me pokupiti. ZA divno cudo i nisu. Dali mi usmeno upozorenje da drugi put nose.
Kolega je ladno jednom prilikom hodao 15ak minuta u nadi da ce se sjetiti gdje se parkirao... naravno za to vrijeme njegova limuzina se odmarala u krugu pogresno parkiranih
Kakva su vasa iskustva sa paukom i posezete li ikada za parkiranjem na trotoar da bi ste iskocili samo na 5 minuta???

i za tih 5 minuta oni su se stvorili i vec krenuli sa poslom. Prvo sam mislio da im ne kazem nista jer me bilo sramota. Opet skonatm mozda ce biti razumni i nece me pokupiti. ZA divno cudo i nisu. Dali mi usmeno upozorenje da drugi put nose. 
Citat

ovde za vreeme jutarnje i popodnevne guzve svi parkirani u dva reda
dzabe trubis i nerviras se, jer svi iskachu "samo na 5 minuta".. jutarnja guzva je mnogo gora, posto je sve puno kamiona i razno raznih dostava
kontam, ja k'o ja, sigurno nisam dobro skuzila gde su kola.. napravim djir po ulici.. kontam, naleticu na njih.. sa sve onim stvarim hodam onuda ko budala.. ljudi me bledo gledaju.. i nakon jedno 2o minuta hodanja, odem natrag do sudnice, jedva prodjem unutra (jer me tip prvo nije htio pusti unutra, mislio je da nisam normalna) i sestrin decko naravno poludi.. onda smo jedno 4o minuta hodali do mesta gde odvoze kola.. da bi na kraju, za svo to tramakanje platili neku cifru boli glava

Koštao me taj roštilj 170DM taj dan.

Meni ne pada na pamet da platim, sve se nadam da će se negde zagubiti na relaciji NS-BG. Ali... Šta ako se ne zagubi i meni stigne sudski poziv i kazna jedno 5 puta veća?

tako to nekako funkcioniše

je svakako naj....