Sigurno ste primetili,videli,culi,procitali,ili mozda cak i bili prisutni na nekom od otvaranja novih hiper,super,mega ili kako vec marketa,i samim tim uocili cinjenicu koja je i vise nego ocigledna,a to je da smo pored kredita,kao narod,postali totalno zaludjeni ovakvim desavanjima.Najgore od svega je to sto se desavaju ruzne stvari,ljudi bivaju cak i povredjeni u stampedu za sto jeftinijim stvarima.I ja zivim u zemlji Srbiji i vise nego dobro znam kakav nam je standard ali izgubiti glavu zbog TV-a koji kosta 5.000,00 din. to je vec suludo...
Mozda je jos i gore sto na takvim mestima gubimo i ono malo dostojanstva koje nam je preostalo...
![]()

.Najgore od svega je to sto se desavaju ruzne stvari,ljudi bivaju cak i povredjeni u stampedu za sto jeftinijim stvarima.I ja zivim u zemlji Srbiji i vise nego dobro znam kakav nam je standard ali izgubiti glavu zbog TV-a koji kosta 5.000,00 din. to je vec suludo...
Mozda je jos i gore sto na takvim mestima gubimo i ono malo dostojanstva koje nam je preostalo...

.

je svakako naj....
)

,
.

. Kada sam čula kakva je gužva bila na otvaranju Idee na Novom Bgd-u, gde su se ljudi grabili za kupus, jer je, Bože moj, glavica koštala dinar, došlo mi je, iskreno, da se ispovraćam. Stajati u redu satima, kao da čekaš da ti neko nešto pokloni (pa i tad
), jurcati kao muva bez glave, gurati se sa ljudima... strašno
. Ne mogu da shvatim da li smo postali toliko očajni da nas više ne interesuje ni najmanje slika koju projektujemo?