Veliki Brat - Big Brother - Strana 10
Strana 10 od 27 PrvaPrva ... 8910111220 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 136 do 150 od ukupno 395

Odgovor: Veliki Brat - Big Brother

Citat Meggy kaže:
    Ja jos uvek strpljivo cekam da ova Ena vec jednom uradi ono zbog cega je ustvari i dosla - da rasiri noge Kontam da mLogo voli ove muske ukucane
    Da, ali je ugasila kod većine. Marko joj mrtav 'ladan reče pre neko veče da je glupa Novosađanka. Kod Ivana nema šanse od samog početka, a njih dvojica su u principu jedini koji valjaju čemu. Ostaje eventualno Nikola, koji će uskoro da leti iz kuće... i podsetite me ako postoji još neki kandidat, a ja ga omašila. Možda Edin?

Elem, niko da prokomentariše izbacivanje Veseline. Gledala sam sinoć i smorila se. Kontam da će sad biti jedno vreme izuzetno dosadno. Izašla je Veselina, pa će za njom Bane i sve manje zanimljivi likovi. Ja bih neki preokret, ako može... malo dinamike.
      Vrh

E super da mi neko rece koga su izbacili, mrzelo me da gledam sinoc, a jos vise me mrzelo da gledam reprizu Prvo, konacno nesto zanimljivo - igrali su se zmurke

A sto se tice izbacivanja keve , samo ovo ->

Kako ce biti ne znam. Ono sto znam je da ce se sada svi nekako opustiti, jer nema vise babe da im zvoca i da se tripuje
      Vrh

Citat vlado kaže:
    Ono sto znam je da ce se sada svi nekako opustiti, jer nema vise babe da im zvoca i da se tripuje
    Primetila sam da su do sad bas bili suzdrzani

However, iako mi je gospodja u godinama zesci smor, nikako ne mogu da prezalim sto onu nadrkaču ne izbaciše
    Gather ye rosebuds while ye may...
      Vrh

E, stvarno su sve gori i gori...
    Kako se ''nadrkača'' sinoć isprovaljivala kad je Veselina izašla iz kuće, toliko se primila na ogovaranje, da sam u jednom momentu pomislila da će je strefiti moždani udar , imam utisak da je niko nije slušao, a ona je samo pokazala i dokazala ko je , odavno nisam ''natrčala'' na takav ''val'' negativne energije.. Ona menadžer (čega god), ma nekulturna je ...
    Uhvatila sam sebe da mi je, na neki način žao kada god neko napušta kuću, ne znam zašto

Šta kažete za Mikija - Aleksandra u ulozi voditelja? , bio je malo zbunjen, a kako i ne bi.. nije loše

Edin me sinoć nije iznenadio, samo je bio ono što jeste, čovek u pravom smislu te reči
    Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
      Vrh

Gledao sam nesto malo reprize jutros i utisak o Veselini i Maji .

Znaci baba prvo nece ni pesmu da joj odpevaju, kao da je nesto nadurena bila ( nista cudno ), a onda se u emisiji pravi da je zaboravila sve lose sto je rekla o nekome, al' se zato kristalno jasno seca sta su njoj pricali (npr. Miki ).

Sto se Maje tice, ne mogu da kazem da mi nije simpaticna ali je toliko izvestacena da je to Prvo ono sa pilicima. Daj molim te, ovamo ih po celi dan kolje, a ovde ne moze da gleda kako ga neko juri po dvoristu A drugo oniliko pljuvanje (javno ) po zeni mi nikako ne ide u vugla. Istina je da je nisam podnosio i da potpisujem ono sto je ova rekla, al' ona to sa toliko zara i mrznje prica, da su je na kraju svi otkacili i promenili temu.

Sto se Mikija - Aleskandra tice ->
      Vrh

Ja nešto u poslednje vreme nikako neku pošteno da odgledam... Znači Bensedina ispala? Ja ne znam ni zašto ni gde su nju izvukli i ubacili u ekipu... verovatno iz turšije. Što se tiče Baneta "Legende sa Konjarnika !!!????" jebote taj nije legenda ni na svom spratu u zgradi... i njihovo izbacivanje mi nimalo neće pokvariti feeling... štaviše, stvarno su ovi iz imoušna i ti njihovi psiholozi debelo pogrešili pri odabiru ekipe... ovi bre ne znaju šta će sa sobom da rade osim da se dobacuju jabukama... Pa pantomimu da su igrali bilo bi zanimljivije i njima i nama... Izbacila bih još i "lakog kamena" aka Daliborku... Ne, stvarno su smorili, a mislila sam da će biti dinamičnije... možda večeras i pogledam da vidim šta se dešava...
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Vrh

Evo, upravo smo saznali zasto je Maja takva kakva je, da joj je papagaj uginuo od pticjeg gripa (ili pičjeg? ), ali mi je ubedljivo bio najbolji radnik u mesari koji je konstatovao da Maja "Ponekad malo pomogne, ali nije uvek u kontaktu s mesom"

Vristim, jebo te!
      Vrh

Gledala sam danas neku drugu emisiju, naravno posvećenu BB - šououou. Intervjuisali su Jovana - Jeleninog dečka, gde je trebalo da prokomentariše Mikijeve simpatije prema njegovoj ''lepšoj polovini'' , rekao je: ''Zar on nema ogledalo kod kuće, na šta liči...'' Ispljuva' se po Mikiju bez po' muke , naravno, umesto Mikija je to mogao biti neki drugi učesnik, isto bih reagovala . Jovane, Jelena apsolutno zaslužujete jedno drugo

Marko je nominovan - nije izvršio zadatak...
    Poruku je izmenio Goga, 09.10.2006 u 23:22
      Vrh

Znaci sinocna emisija je bila fenomenalna
    Ono vacarenje po zenskoj sobi je znak da su se svi ove tri nedelje suzdrzavali zbog Veseline . Pogotovu me je iznenadio Ivan (kao i vecinu ukucana ). Ovuek povucen cutljiv, dao se u akciju . Capao sam se kada je Bigi onim bolesnim mutiranim glasom piato Draganu i Dacu: "Koga je Ivan pljeskao po dupetu?"

Sledeca stvar. Ako Maja stvarno onoliko voli zivotinje koliko pokazuje svojim ponasanjem onda bravo za nju! Opet, nije mi jasno da neko ko ih toliko voli bude menadzer klanice , a ako je sve ono bila gluma, e onda joj treba Oskara dat'.

Sto se Marka tice ( ), no coment. Znaci covek tera inat do kraja (pusi i prica sa ostalima a pod kaznom je ). A vec to sto je izvadio "paketic" dimenzija 3x3

Toliko
      Vrh

12 Odgovor: Veliki Brat - Big Brother

Citat vlado kaže:

Capao sam se kada je Bigi onim bolesnim mutiranim glasom piato Draganu i Dacu: "Koga je Ivan pljeskao po dupetu?"

Sledeca stvar. Ako Maja stvarno onoliko voli zivotinje koliko pokazuje svojim ponasanjem onda bravo za nju! Opet, nije mi jasno da neko ko ih toliko voli bude menadzer klanice , a ako je sve ono bila gluma, e onda joj treba Oskara dat'.

Sto se Marka tice ( ), no coment. Znaci covek tera inat do kraja (pusi i prica sa ostalima a pod kaznom je ). A vec to sto je izvadio "paketic" dimenzija 3x3

Toliko
    E, stvarno zašto VB ima taj grozni glas ?

Verujem da Maja voli životinje, kao i većina nas. Za razliku od nje, nemamo histerične napade - ono je sr

Marko - inat Užas... Jeste li primetili ''kako se on samo divno smeje?''

I od mene:teg:
      Vrh

Neće još dugo da se Fataju...uskoro im stiže druga Bensedina
      Vrh

Ne bih ja bila ja kad mi nesto ne bi bilo sumnjivo

Gledam malopre... pustaju im muziku povodom (ako sam dobro skontala) Ivanovog rodjendana i nisam mogla da ne primetim kako je Ivan pomalo operisan od ritma... pa me to navede na pomisao: kako nekome ko je zavrsio muzicku akademiju moze da fali osecaj za ritam?

Nista, ja samo 'nako u prolazu, da zadovoljim svoju dnevnu potrebu za paranojom
      Vrh

evo ga i klip od sinoc !
    Ena - skida brus i pozira kamerama !

http://download.smscentar.com/upload...1312281994.php
      Vrh

Citat Najgora kaže:
    Neće još dugo da se Fataju...uskoro im stiže druga Bensedina

Znala si
    To mi je bio najsmešniji deo emisije , dobili su još jednog ukućanina - ukućanku, naravno ne znam joj ime, ali mi je poznata od letos iz nekog drugog šouououoa koji nam je priredio ''emotion''.
    Večernja toaleta joj je bez komntara. Ima pretenzije da zauzme Daliborkino mesto kada je kuhinja u pitanju.
    Jao, obožava trbušni ples
    Imam predosećaj da će ''malkice'' da ih ''nasikira''
      Vrh

Pa eto načula sam. Sada će da vide da im Bensedina i nije bila tako loša . Ova kad im zaprži...ajvar ima da se nadju u čudu! Žena se primila na slavu.
    Valjala sam se od smeha kad sam videla kako se pozdravlja sa svima
    a tek kako je Miki isprovaljivao...
    Možda će sad biti interesantnije nego sa Mikijem......videćemo...
      Vrh

Strana 10 od 27 PrvaPrva ... 8910111220 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Veliki brat VIP 2013
    Autor silvia u forumu Spomenar
    Odgovora: 51
    Poslednja poruka: 04.05.2013, 13:02
  2. Veliki brat 2011
    Autor silvia u forumu Spomenar
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 05.05.2011, 21:31
  3. Veliki Brat VIP 2010