Upoznavanje preko interneta
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 126

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Odgovor: "ljubav preko Žice"???

Citat Lady S kaže:
    Što se tiče TV chat-a ja imam utisak da se ti likovi ludo zabavljaju i baš me briga za njih, ne smetaju mi, njihovo pravo... Ja ne moram gledati te kanale, kao što ih uostalom i ne gledam.
    Aj' mi objasnite šta je to TV chat Jel to ono što piči po nekim kanalima, ono... "Bez cimanja, pederi marš"?
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor: Ljubav preko žice

Aj' mi objasnite šta je to TV chat
    Mlad momak, 40 godina, želi da upozna mladju crnku, a može i plavuša, a mogu i starije dame. Pederi stop.

A jel u međuvremenu negde objavljena lista moralno i društveno prihvaćenih mesta i načina za upoznavanje ljudi..a janisam obaveštena..ili..?

Ja nemam ništa protiv...ljudi negde treba da se upoznaju...koliko je bitno gde?
    Vrlo malo.
    Bitno je da se njih dvoje nađu po svojim životnim težnjama i potrebama..
    Pa ako su oboje u fazonu da šalju sms poruke na TVu..
    ili da ostavljaju oglasne na hot chatu...
    odlično!

Svaka krpa nađe zakrpu
    "Frankly my dear, I don't give a damn!"

Mislim da se partneri mogu pronaci i putem neta ali pod uslovom da su obe osobe iskrene.
    A sustina svega je poremecena komunikacija zato i toliki silni sajtovi i forumi postoje tj da nemaju korisnika nebi ni postojali.

Citat LAW1975 kaže:
    A sustina svega je poremecena komunikacija zato i toliki silni sajtovi i forumi postoje
    Zašto vrstu komunikacije putem interneta nazivamo poremećenom?
    Ne uživamo svi u blejanju po kafanama i kafićima..
    a još manje u tome da nam prilaze neznanci na tim mestima gde smo došli da vreme provedemo sa nekim drugim, nama dragim ljudima.
    Ili bi možda trebali svi da se upoznajemo preko strina, tetaka, drugova i drugarica, koji bi nam ispostavili preporuke i overeni pedigre osobe koju upoznajemo???

Da li hoćeš da kažeš da, ukoliko se osobe upoznaju i stupe u razgovor npr u kafiću, ili nekom noćnom klubu, tada komunikacija nije poremećena???

Ne bih se mogla složiti...
    Šta ljudi koji se upoznaju na ulici (ne bukvalo, naravno) dobijaju više ili bolje ili društveno prihvatljivije, od ljudi koji se upoznaju putem foruma i interneta uopšte?
    Vizuelni doživljaj...?
    Danas čak ni to...

Ponekad, i mnogima, je lakše i opuštenije da budu to što jesu onda kada su, na neki način, skriveni iza tastature i monitora...lakše se otvaraju i iskreniji su.
    Zar onda nije upoznavanje putem savremenih sredstava komunikacije dublje i obuhvatnije?

U svakom slučaju..nije poremećeno!
    Ne za dvoje ljudi koji se na taj način "nađu"...

Pridruzujem se ljudima koji osudjuju TV/Chat,koji je zaista vulgaran,naj blaze receno!Mislim da je na njemu prilican broj Dusevnih bolesnika...
    Sto se tice "naseg" Chat/a,tu se situacija menja iz osnova!Iz licnog primera,bih mogao da navedem samo par primera,gde je "neko" nesto pokusao (u nepristojnostima),i od mene dobio Pedalu,u skoro istom momentu.Mozda je ovaj Chat kvalitetniji u tom smislu,sto sami biramo ljude sa kojima cemo komunicirati.Ti ljudi su prethodno "proanalizirani" s nase strane,preko Foruma ili na neki drugi nacin,pa se Iznenadjenja daleko redje javljaju...
    Mislim da niceg loseg nema u tome da se dvoje nadju preko Net/a,ili njegovih "Alata"!Znam ljude koji su vec par godina u veoma lepom braku,a pronasli su se ovim putem!

Za mene je poznanstvo preko net-a sasvim legitimna stvar, isto kao poznanstvo na neki drugi nacin. Desilo mi se da sam bio u kontaktu sa nekom devojkom, posle nekog vremena otisao u njen grad (100km od mene) setali se po gradi, kaficima restoranima, bio kod nje u stanu, uvece se vratio nazad. Ostali smo dobri drugovi, i dalje se cujemo, jednostavno suvise smo razliciti da bi usli u nekakvu vezu.

Citat cabb kaže: Pogledaj poruku
    Pridruzujem se ljudima koji osudjuju TV/Chat,koji je zaista vulgaran,naj blaze receno!

Mislim da je na njemu prilican broj Dusevnih bolesnika...
    !
    Vidi kako si to lepo rekao!
    Na njemu jeste popriličan broj duševnih bolesnika..
    ali je to mesto gde duševni bolesnik traži duševnog bolesnika
    i tako se duševni bolesnici međusobno pronađu

Zar to nije divno???!!!

Ali nikako nije za osudu...

A oni koji sebe ne svrstavaju u kategoriju duševnih bolesnika
    i kojima tv chat izaziva
    imaju daljinski upravljač pa neka švrljaju po kanalima...

Niko nas ne prisiljava da gledamo i čitamo te poruke, zar ne?

Citat LAW1975 kaže: Pogledaj poruku
    Mislim da se partneri mogu pronaci i putem neta ali pod uslovom da su obe osobe iskrene.
    A sustina svega je poremecena komunikacija zato i toliki silni sajtovi i forumi postoje tj da nemaju korisnika nebi ni postojali.
    Slažem se sa ovakvim načinom razmišljanja. Iskrenost je, koliko sam uspela da sagledam, diskutabilna baš kada je u pitanju ovakav način komunikacije - što mi je, priznajem, totalno bez veze.
    Ne biti mrtav nije to i biti iv.

Odgovor: Upoznavanje preko interneta

Mislim da upoznavanje preko interneta može biti odličan početak jedne veze. Da li će se ona i obistiniti pri prvom fizičkom susretu i da li će do fizičkog upoznavanja uopšte i doći, zavisi od ljudi. Internet je samo medij. Sve ostalo zavisi od nas samih. Činjenica je da internet spaja. A ako je u virtuelnoj komunikaciji iskrenost bila potpuna, obostrana i prihvatljiva, moguć je i uspešan prelazak u realnost.
    A što se tiče mogućeg uspeha ili neuspeha neke veze, to je uvek realna mogućnost, i uspeh i neuspeh. Bez obzira na to da li su se dvoje ljudi sreli u kafiću, na fakultetu, poslu, ili na netu...

Upoznala sam nekoliko ljudi preko neta... Iskustva su različita... Sa nekima sam prekinula kontakt, sa nekima ostala u još boljim odnosima... Još uvek nisam srela 'čoveka svog života', ali ko zna...
    Sve to je dobro u ivotu ili je nezakonito ili je nemoralno ili goji.

Citat Lily kaže: Pogledaj poruku
    Mislim da upoznavanje preko interneta može biti odličan početak jedne veze. Da li će se ona i obistiniti pri prvom fizičkom susretu i da li će do fizičkog upoznavanja uopšte i doći, zavisi od ljudi. Internet je samo medij. Sve ostalo zavisi od nas samih. Činjenica je da internet spaja. A ako je u virtuelnoj komunikaciji iskrenost bila potpuna, obostrana i prihvatljiva, moguć je i uspešan prelazak u realnost.
    A što se tiče mogućeg uspeha ili neuspeha neke veze, to je uvek realna mogućnost, i uspeh i neuspeh. Bez obzira na to da li su se dvoje ljudi sreli u kafiću, na fakultetu, poslu, ili na netu...

Upoznala sam nekoliko ljudi preko neta... Iskustva su različita... Sa nekima sam prekinula kontakt, sa nekima ostala u još boljim odnosima... Još uvek nisam srela 'čoveka svog života', ali ko zna...
    Slazem se u potpunosti sa svim napisanim iznad! Mogu samo jos da dodam da sam upoznala neke ljude koji su mi jako dragi, a takodje i nekog za koga mislim da je poseban!

...ja probo jednom kad sam bio momak...brateeeeeeeee, ni u snu ne bih voleo da se ponovi... (samo da jadna devojka ne vidi ovo)
    Moj ego pie čekove koje moje telo ne moe da unovči

...ne upoznajem se sa devojkama sa neta... ...strah me od onih ...

Zašto da ne...

Mislim da su prijatelji dovoljno retki da bi tek tako odbacivali mogućnost da preko interneta upoznamo nekoga...Ja se sa nekim divnim ljudima koje sam upoznao upravo preko interneta i danas druzim...

Jer...mi ovde ipak dolazimo da bi se družili...i ako te neko kroz poruke zainteresuje...i poželiš da saznaš nešto više o toj osobi...zašto da ne? Zašto ne napisati mail, ili dodati tu osobu na MSN...to su bar bezopasne stvari gde jedan pritisak na DELETE rešava problem...i možda posle par sati...ili par dana...nestane interesovanje...i to je skroz ok...a možda doživiš da tu priču posle prepričavaš...i razmišljaš koje su se sve zvezde tog dana poklopile pa ste se tako upoznali ...a kako li ste samo lako mogli da se mimoidjete

Šta hoću da kažem...ljudi ovde ostavljaju poruke na razne teme...i iz toga dosta možeš da vidiš...ako te neko dovoljno zainteresuje, zašto ne stupiti u kontakt sa tom osobom...u svakom slučaju nije ništa lošije od prilaska nepoznatoj osobi u mračnoj diskoteci...gde se ništa ne čuje od buke...i pojma nemaš ko je ta osoba i da li imate bilo šta zajedničko...ok...ok...ima tu
    pogleda ...hemije...slažem se...ali...
    ...baš polaze galije...
    ...do vina i maslina...
    ...ajmo malo na jug Italije...
    ...zatvori oči...

nisam bas pristalica trazenja partnera preko interneta...ali ako je neko ok sa tim,nek izvoli
    Jer vecnost je kratka

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Kupovina preko interneta u Srbiji
    Autor goldie u forumu WWW
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 03.12.2011, 21:37
  2. Mačka sa četiri uva zvezda interneta
    Autor veverica u forumu Belosvetske zanimljivosti
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 24.10.2010, 22:17
  3. Brzina Interneta