Sto se tice novogodisnje euforije, paaaa dozivela sam je par puta u onom pravom svetlu.I to se desavalo onda kada sam 30. i 31. decembra radila u frizerskom salonu gde ta dva dana dolazi gomila ljudi raspolozena sa puno para u zelji da se dotera i izgleda sto bolje moze. I svi su veseli i nasmejani pa i frizerke isto tako, pije se vino u salonu po ceo dan.... Ima zena koje dolaze u salon samo da bi popile nesto i ispricale svima gde i du i sa kime na docek.
Jako zanimljiva slika i tada sam upoznala ljude na sasvim drugaciji nacin. Svi oni dolaze nasmejani i odlaze jos zadovoljniji sa novom frizurom, zaista izgleda neverovatno!
A radnice u salonu dozivljavaju na svakih pola sata prijatan osecaj da su nekom natakli jos veci osmeh na lice.
I naravno svi koji rade u salonu, ne znaju gde im je glava, a gde dupe od posla ali je lepo jer su svi nasmejani. I na kraju dana u 8 uvece 31. decembra osecas neverovatan umor ali si srecan, ni sam ne znas zasto.
![]()
Verovatno se ta euforija prenosi sa coveka na coveka, tako da ako si saam par dana pre Nove godine neces osetiti tu pravu euforiju. A ako se kreces medju ljudima koji su jako uzbudjeni i ti se zarazis i postanes euforican.![]()

I to se desavalo onda kada sam 30. i 31. decembra radila u frizerskom salonu gde ta dva dana dolazi gomila ljudi raspolozena sa puno para u zelji da se dotera i izgleda sto bolje moze. I svi su veseli i nasmejani pa i frizerke isto tako, pije se vino u salonu po ceo dan.... Ima zena koje dolaze u salon samo da bi popile nesto i ispricale svima gde i du i sa kime na docek.
Jako zanimljiva slika i tada sam upoznala ljude na sasvim drugaciji nacin. Svi oni dolaze nasmejani i odlaze jos zadovoljniji sa novom frizurom, zaista izgleda neverovatno!
A radnice u salonu dozivljavaju na svakih pola sata prijatan osecaj da su nekom natakli jos veci osmeh na lice.