Cesto mi se desi da opsujem netolerantne i nesolidarne vozace. I to onako bas na izvornom srpskom jeziku.Ako sta mrzim, to je kada mi neko ne amblenduje na putu, a prosao je pored policijske patrole.
Druga stvar zbog koje sam spreman da izadjem iz kola su netolerantni vozaci. Vozaci znaju na sta mislim.
![]()
Dakle, ovde postavljam pitanje o tome koliko ste tolerantni i solidarni dok ste za volanom? Da li propustate pesake, ili legnete na sirenu? Da li ste spremni da propustite nekoga iako imate prvenstvo, jer ste svesni da nikad nece uspeti da izadje na glavni put? Da li amblendujete vozacima iz suprotnog smera ukoliko ste prosli pored patrole? Pa da vas cujem.

Ako sta mrzim, to je kada mi neko ne amblenduje na putu, a prosao je pored policijske patrole.

Citat

neverovatno kako vole da trube 
Daleko od toga, da ponekad ne uletim ispred nekog, brzim startom, dok se ukljucujem iz sporedne ulice, ako zurim negdje...ali to je najnormalnija stvar u gradskoj voznji.

. Ja smatram da osoba može reć da zna voziti kad ima dovoljno iskustva te barem nekih 100000 km, a da nije imala udes, jer oni penzići i vikend vozači ugrožavaju nas ostale tim puzanjem po cesti. Je ja malo brže vozim i imam dozvolu od 97" al nikad nisam imao udes a proveo sam skoro cijelo to vrijeme za volanom kao vozač. Tolerancije treba imati najviše prema novim vozačima jer onij jednostavno nemaju iskustva u ničemu, makar su takvi najopasniji za volanom, a što se tiće penzića za volanom trebalo bi ih ukinut. Bu ga infarkt deknuo na semaforu ili takaj nekaj pa će napravit kolaps, ili u gorem slučaju za vrijeme vožnje pa će pobit još nekoliko ljudi oko sebe. Trebala bi se uvesti dobna granica do koje smije osoba upravljati vozilom te liječnički pregledi za one koji su blizu te granice.

Medjutim, u kolima psujem sve. Od zardinjere pored puta do budaletine koja me obilazi a u susret nam ide sleper, a ti Teodora stiskaj kocnicu kao da si Fred Kremenko i da hoces put da oderes stopalima.

u tome je spas.