zato sto nemamo sta da ponudimo
zato sto nismo in
zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama
...hell ain't a bad place to be......
Hvala na savetu. Sretan brak ti želim "čiko"!
...hvala dete...![]()
Eto, vidite da je u pitanju predrasuda. Bas lepo chatujete.Mislim da je Fingon Feanor nesto i naucio.
Ali...ako nastavite ovde- obrisacu postove.
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Vidiš baba da sam ja u pravu kad kažem da je sve u trpanju manje više...
A da bih ostao u temi izjaviću da apropo prvo izrečenog sledi da se i oženjeni meću,čak su zanimljiviji od mene tužnog slobodnog...![]()
...evo...i ja cu da ostanem u temi......pa cu izjaviti da se svi mecu...nezavisno od bracnog stanja...ali su takodje i svi zanimljivi...cak i ovi tuzni i nesretni...
...ali ne bih da ulazim u detalje...mislim...ko jos hoce da slusa o problemima ozenjenog co'eka...![]()
Prvo, ja s tobom nisam nikad razgovarala o trpanju. Bilo da je rec o trpanju nosa u tudju intimu ili trpanju kupusa u bure, a pogotovo ne o trpanju na koje ti mislis. Zato bih ti bila zahvalna da moj nick ne provlacis kroz vase "trpanje-metanje" igrice. Ok?
A drugo, ni u temi se ne postavlja pitanje o tom istom trpanju, pa bi bilo lepo obratiti paznju na naslov.
Hvala lepo![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Sasvim je ok da se udati i oženjeni ljudi druže,. pričaju o ovome i onome, razmenjuju razna iskustva, ulepšavaju svoju svakodnevnicu, jednostavno.
Meni se gade ova stvorenja koja koriste forum, chat, šta god, da bi ostavili milione poljubaca i koznačegasvejoš pred očima svojih supružnika.
Ako je to normalno, ja sam Brus Li.
![]()
Poruku je izmenio love hunter, 25.08.2009 u 21:31
Meni licno ne smetaju govorim o zenskoj populaciji jer su one ovde te iz braka mnogo zastupljenje.Ja razumem njihovu zelju i nostalgiju za mladosti i treba im dozvoliti da je osete kao nekad.Znaju da vise nikad nece biti kao nekad sad su tu obaveze,problemi,finansije,pa i starost sve bliza.
I mi na slobodi cemo jednom tako robijati tako da podrzavam ljude iz braka ovde jer cu i ja to nekad mozda biti zato i podrzavam
Samo da pitam, koji SVI to misle.....od takvih net ne moz ziv da ostane
Boze sacuvaj ko je jos delio ne na udate i ozenjene i one solo![]()
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!
Misle zato sto:
-ne zele da se muvaju sa ljudima u braku a pojma nemaju sta bi inace radili na cetu
-misle da ako dodje neko sa brakom, da taj obavezno dolazi sa ciljem varanja partnera (verovatno krecu iz samog sebe), te im to jako smeta.
Dosadili su mi davezi/moralisti na cetu/forumu koji bolje znaju gde je meni mesto... Smor bre, pravi smor...
I ne podnosim one koje mi odma saopste da nisu za seks. Pa nisam ni pitao za seks, sta mi onda objasnjavas?
![]()
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Mozda i nije zacudjujuce da u vreme kad je makili pisala ovaj post, da su ljudi sa kojima je caskala imali takvo misljenje kako ga je opisala, ali se isto tako nadam da su ga u medjuvremenu promenili. Ako i nisu, doci ce i oni u "neke" godine i shvatiti neke stvari, skontati da forumi, chat nije samo mesto gde se muva ili sta se vec vrzma po tim glavicama.
Licno, druzenje na forumima mi je omogucilo da upoznam dosta sveta... i muskog i zenskog, udatih/ozenjenih/slobodnih... koje je kasnije preraslo u druzenje preko chat-a. Tema milion, zezanja i smeha do suza, novosti raznih... Nisam ni slutila da ce mi takav vid druzenja omoguciti da (bar na trenutak) zaboravim gde sam, da cu osetiti sve one lepote i vedri duh naseg naroda. Prosto... podize mi raspolozenje a da oni mozda i nisu svesni toga koliko mi znace.
Jednog lepog dana, kad dodjem u goste mozda cu imatu tu srecu i zadovoljstvo da ih i licno upoznam... nikad se ne zna![]()
If you are not willing to risk the unusual, you have to settle for the ordinary
Baš gledam ponuđene odgovore u anketi...
Zasto ljudima koji su braku nije mesto na chatu?
zato sto nemamo sta da ponudimo
zato sto nismo in
zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama
Ljudi imaju neka svoja mišljenja i gledišta koja očito datiraju još od cca 1889. godine. Smatraju da udana žena nema šta da se druži sa ljudima koji nisu u okviru obiteljskih poznanika i svako odstupanje im je nepojmljivo.
'žaso. Drago mi je da je danas sve manje i manje takvih. A i da nije... Tko ih šljivi? Ja ne.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.