Na netu sam jako dugo.U braku tek godinu i po.Ali sam shvatila da sam zbog svog bracnog statusa postala nepozeljna na chatu!Ljudi sa kojima caskam su u proseku mojih godina,naravno sa izuzecima,ali su uzasno iznenadjeni time sto sam u braku i imam bebu.Zar me to cini nezanimljivom?Zar time gubim pravo da se druzim?Naravno da imam o cemu da razgovaram sa svetom osim o kuvanju rucka ili o pelenama,ali izgleda da za nas,zigosane prstenom,na desnoj ruci,na chatu vise nema mesta ni razumevanja...
Cast svim izuzecima zbog kojih jos uvek caskam,o ostalima nezelim da trosim reci...
![]()

!Ljudi sa kojima caskam su u proseku mojih godina,naravno sa izuzecima,ali su uzasno iznenadjeni time sto sam u braku i imam bebu.Zar me to cini nezanimljivom?Zar time gubim pravo da se druzim?Naravno da imam o cemu da razgovaram sa svetom osim o kuvanju rucka ili o pelenama,ali izgleda da za nas,zigosane prstenom,na desnoj ruci,na chatu vise nema mesta ni razumevanja...
Cast svim izuzecima zbog kojih jos uvek caskam,o ostalima nezelim da trosim reci...
Citat

Neverovatno... Desilo mi se ko zna koliko puta. Zato više ne odlazim na chat, forum je mnogo bolja stvar i okuplja mnogo zdraviju ekipu.
Evo, ti ostani ovde, a ja ti garantujem da ces se uveriti da nisi u pravu

, udate žene sa bebom... Od kada sam ovde, ne odvajam se od njih - naprotiv, stalno napominjem da je ovo mesto moja oaza... Skoro da nema dana da nisam ovde
''

kakvi su to ljudi