Imamo temu "Kakav ste forumas?" koja se tice toga na kakvim temama pisemo... Ja vas sad pitam sta je to sto vi volite da citate na forumu? Da li cete radije zaviriti u pricaonicu / chat / igre bez granica / cestitke da procitate postove koji (uglavnom) odisu dobrim raspolozenjem, ili radije citate postove napisane na ozbiljnim drustvenim / filozofskim temama? Ili vam je mozda bitno samo da vas neko dobro nasmeje?Da li vam je (i koliko) stalo do toga da zapravo nesto saznate o nekoj osobi sa foruma citajuci njegove/njene postove?

Da li vam je (i koliko) stalo do toga da zapravo nesto saznate o nekoj osobi sa foruma citajuci njegove/njene postove?
Citat

Uživam kada se "jurimo" kroz teme, kada imaš osećaj da sa nekim komuniciraš odgovarajući na neke bezazlene svari. Ovde sam iz razloga zabave i razonode
pa se ni ne trudim da pročitam sve teme pogovu neke ozbiljnije kao što su politika, religija i društvo oko nas. Isto tako o nekim temama nemam mišljenje, uopšte.
Što se tiče članova, o svima imam neko mišljenje u startu, koje mi se nametne samom analizom profila, a da li je moja slika o tom članu tačna ili ne pokaže se kroz postove, mada me forumaška intuicija do sada nije izneverila.

Ovo ti je super tema. Da, interesuju me misljenja i stavovi drugih clanova. Mada mislim, da je tesko okarakterisati pojedince, na osnovu njihovih odgovora ili postavljenih tema. Ja, licno se trudim, da moj odgovor - bez obzira na koju temu, bude iskren. Volim da se "krecem" kroz skoro sve forume, i ne dajem odgovor na odredjenu temu, tek da bih napisala makar sta. Primetila sam da dosta njih to, upravo cini.