Rekli su o ljubavi... - Strana 10
Strana 10 od 14 PrvaPrva ... 89101112 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 136 do 150 od ukupno 205

Odgovor: Rekli su o ljubavi...

Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže:
    Trebam te jer te volim.
    Erich Fromm

Pravi genije ljubav ne iskazuje ulaskom u ljubav, već izlaskom iz
    nje.
    George Moore

Ako me i ne voliš nije važno,
    ja ionako umem da volim za dvoje.
    Hemingvej

Zelja i ljubav su krila za velika dela-Gete
    Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.

Ljubav ne poznaje srednji put-upropasti ili spasi.

Igo
    Poruku je izmenio Kalina, 19.01.2009 u 09:21 Razlog: veliko slovo
    Najveca vlast je vladati sobom.

"Ljubav nije vjestina.
    To je pitanje dara kao i poezija.
    Ljubav ljudi loču, nažalost, a ljubav nije pivo, ljubav je nadahnuće."

Miroslav Krleža

To je ljubav. Pokushacu da se sakrijem ili pobegnem.
    Rastu zidovi njene tamnice, kao u strashnom snu. Lepa maska se promenila, ali, kao i uvek, jednistvena je. Chemu moji talismani: bavljenje knjizzevnoshcu, nepouzdana erudicija, uchenje rechi koje je koristio oshtri sever da opeva svoja mora i svoje macheve, vedrina prijateljstva, galerije Biblioteke, obichne stvari, navike, mlada ljubav moje majke, ratnichke seni predaka, bezvremena noc, ukus sna?

Biti sa tobom ili ne biti sa tobom je mera moga vremena.
    Vec se vrch razbija na izvoru, vec chovek ustaje na cvrkut ptice, potamneli su oni koji gledaju sa prozora, ali tama nije donela spokoj.
    To je, vec znam, ljubav: nemir i olakshanje kad chujem tvoj glas, chekanje i secanje, uzzas zzivljenja u buducnosti.
    To je ljubav sa svojim mitologijama, sa svojim nepotrebnim malim vradzbinama.

Ima jedan ulichni ugao kojim se ne usudjujem da prodjem.
    Vojske me vec opkoljavaju, horde.
    (Ova soba je nestvarna; ona je nije videla.)
    Ime jedne zzene me odaje.
    Boli me jedna zzena svuda po telu.

Horhe Luis Borhes
    Poruku je izmenio zrNce, 19.01.2009 u 02:00

"Za ljubav je vazna ona lepa i slatka glupost,a za brak se trazi ona odvratna i surova pamet"
    D.Radovic
    Lako cu,ako je do mene.........

14 Odgovor: Rekli su o ljubavi...

Ljubav je tiranin koji nikoga ne pošteđuje.
    (Kornel)
    Ljubav lišava pameti one koji je imaju,a daje je onima koji je nemaju.
    (Didro)
    Ljubav je najvće nespokojstvo i nasilje nad sobom i drugima.
    (Jovan Dučić)
    Ljubav odoleva vremenu koje sve otima. No kada nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna.
    (Gete)
    Čovek može ljubiti samo onoga za koga je uveren da će biti prisutan kad mu ustreba.
    (Gete)
    Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina, to nije ništa ozbiljno. Ali kad ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana, onda je to ljubav.
    (Saša Gitri)
    Ljubav je stvar osećanja a ne volje, te ne mogu ljubiti zato što hoću, a još manje zato što moram; stoga je obavezna ljubav glupost.
    (Kant)
    Više je za žaljenje onaj koji zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj koji zbog ljubavi izgubi pamet.
    (Božidar Knežević)
    Ljubav prema slobodi jeste ljubav prema drugima; ljubav prema moći, ljubav je prema samom sebi.
    (Vilijam Hazlit)
    Ljubav i kašalj ne mogu se sakriti.
    (Džordž Herbert)
    Žena dokazuje svoju ljubav prema muškarcu požrtvovanjem,a on svoju - glupostima.
    (Knud Hjorto)
    Čovek u koga nema ljubavi uzima sve sebi; čovek pun ljubavi daće svoje kosti drugima.
    (Kural)
    Onoga koga voli čovek želi da učini veoma srećnim, ili, ako to ne uspe, veoma nesrećnim.
    (La Brijer)
    Ljubav se rađa iz vere, živi od nade a umire od milostinje.
    (Đan Karlo Menoti)
    Ljubav je jedna vrsta pijanstva. Kad čovek prevali prvu, drugu čašu,otvori mu se apetiti, javi žedj, i onda sručuje čašu za čašom.
    (Branislav Nušić)
    Prva ljubav je opasna samo kada je ujedno i poslednja.
    (Nušić)
    U drugoj ljubavi čovjek se oseća kao da ponavlja razred, poznati su mu svi predmeti, a ipak nema pouzdanja da će ispit položiti.
    (Nušić)
    Ljubav se može samo doživeti, pripovedati o njoj znači odricati je se , ponižavati je. Ona je intimna i samo je dotle vredna dok je intimna, dok se o njoj ćuti.
    (Ivan Raos)
    Ko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste,jače ljubav gori.
    (Šekspir)
    Ono sto je najljepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi na kojoj je sve lepo, to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna naša mana ne dolazi do izraza. Mnogo šta što je zlo u nama isčezava, a ono što je dobro utrostruči se.
    (Andrić)
    Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

"U nuznosti nema carolija,a slucajnost ih je puna.Ako ljubav treba da bude nezaboravna,oko nje se od prvog trenutka moraju okupljati slucajnosti." M.Kundera

" Sedela sam na brdu danas po podne i gledala plave vode i sunce iza njih - pisala je ona. - I želela da Vam mogu pozajmiti moje oči da možete imati moju viziju i kroz nju piti lepotu dana. Koliko su Vam samo uši gorele jer smo pričali o Vama, pa o Rimu, pa o Vama, pa o Americi, pa o Vama."

Kata s Kalemegdana, Tesli

ja kratko

bog je hteo da budemo srecni i zato je usadio u nas potrebu za srecom, ali on je hteo da budemo srecni svi zajedno, a ne odeljeno i zato je ugradio u nas potrebu za ljubavlju. Stoga ljudi mogu da budu srecni samo kada budu voleli jedni druge.
    (tolstoj)

ko ljubi oca ili mater većma nego mene, nije mene dostojan; i ko ljubi sina ili kćer većma nego mene, nije mene dostojan.
    (jevanđelje po mateju 10:37)

neka blagost pobedi ljutnju, neka dobro savlada zlo, neka grabljivca nadjačaju darovi, neka lažova nadjača istina! O, neka mržnji preko ljubavi dođe kraj. (buda)

dobar je onaj čovek koji voli sve i čini dobro svima, ne pitajući jesu li dobri ili zli. (muhamed)

bila je to ljubav na prvi pogled, ali nakon venčanja su ustanovili da je on bio kratkovid, a ona dalekovida. (ž. Petan)

razum me nije ničemu naučio, sve što znam otkrilo mi je srce. (tolstoj)

u bici ljubavi niko nije ubijen osim onih što vole, slabi i rđavi izbegnu ranama. Ti ako si zaista ljubavnik ne beži od bitke, oni koji nisu ubijeni, mrtvi su za ljubav. (samrad)

umiljavaj se, odbiće te, okreni joj leđa, voleće te. (labiš)

prvi uzdah ljubavi je i poslednji uzdah mudrosti. (a. Breht)

kupi psa, jer je to jedini način da za novac dobiješ ljubav. (m. Eli)

ljubi druge ako želiš da te ljube. (seneka)

onaj koji doziva ljubav često čuje samo vlastitu jeku. (! )

žena pokazuje svoju ljubav požrtvovanjem, a muškarac svojim glupostima. (k. Hjorto)

prvi znak istinske ljubavi u mladića je stid, a u devojke smelost. (v. Igo)

od svih ludosti što ih počini devojka, njena je prva ljubav jedna od najvećih. (a. Konzebi)

u ljubavi ste nastali, u ljubavi cvetajte. (šiler)

volim te jer si mi dala ljubav, volim ljubav jer si mi je ti dala. (bodler)

istinski volimo samo one koje volimo čak i u njihovoj nemoći i njihovoj bedi. Čuvati, opraštati, tešiti, to je sva umetnost ljubavi. (frans)

kada nemaš ono što voliš, tada voli ono što imaš. (zola)

volite one koji vas savetuju, a ne one koji vas hvale. (bualo)

ljubav lišava pameti one koji imaju, a daje onima koji je nemaju. (didro)

moć ljubavi je veća od svake druge vlasti, pa čak i od vlasti kraljeva. (h. Rašid)

ljubav je uvek plemenita i lepa, ali stvarnost se brine da ona prolazi kroz šumu kopriva. (m. Kesel)

samo je onaj neko koji voli, ne biti ništa i ne voleti jedno je isto. (l. Fojerbah)

ljubav se rađa iz znatiželje, a traje iz navike. (m. Bontempeli)

ljubi samo onog za koga si uveren da će biti prisutan uvek kada ti ustreba. (gete)

kako su mudri oni koji su ludi samo u ljubavi. (dž. Kuk)

čovek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čoveka. (dučić)

očito je veoma teško kada čovek voli nekoga koga više ne voli, ali je neuporedivo teže kada vas još uvek voli neko koga više ne volite. (ž. Kurtelin)

u jednom romanu ima više ljubavi nego u jednom gradu. (dučić)

ljubav je prolećna biljka koja sve ispunjava svojim mirisom nade čak i ruševine koje obraste. (flober)

jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lepa vremena. (gete)

dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina, to nije ozbiljno. Ali kada ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana, onda je to ljubav. (s. Gitri)

ljubav prema slobodi jeste ljubav prema drugima, ljubav prema moći je ljubav prema samom sebi. (v. Hazlit)

ne možeš govoriti o ljubavi prema svima ako nisi bar jednom voleo. (ibzen)

samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo. (tagora)

ljubav se rađa iz vere, živi iz nade, a umire u milostinji. (đ. K. Meloti)

ljubav se nikada ne rađa u zloj duši. (m. Ikbal)

ljubav je stvar osećaja, a ne volje, pa te ne mogu ljubiti zato što hoću, a još manje zato što moram. (kant)

ko počne ljubiti, mora biti spreman trpeti. (š. D. Mer)

na početku ljubavi ljubavnici govore o budućnosti, a kada je ona na izmaku, govore o prošlosti. (a. Morua)

kada nekoga ljubiš, imaš razlog zašta da se boriš. (t. Kavenes)

prijateljstvo i ljubav su biljke na jednom korenu, tek ljubav ima nekoliko cvetova više. (f. Klopstok)

više je za žaljenje onaj koji zbog pameti izgubi ljubav, nego onaj koji zbog ljubavi izgubi pamet. (b. Knežević)

sve što se prekomerno deli, raspada se u smanjivnju samog sebe, tako i u ljubavi. (f. Kolzi)

ljubav je samo jedna, a njenih kopija je hiljadu. (la rošfuko)

ljubav i prijateljstvo isključuju jedno drugo. (l. Brijer)

svi govore o pravoj ljubavi, ali ih je malo videlo. (la rošfuko)

sve ukupno što čovek radi samo je priprema da se doživi ljubav. (i. Sekukić)

ljubiti jedan sat je značajka životinje, ljubiti jedan dan je osobina čoveka, ljubiti celi život je osobina anđela, ali voleti celog života je osobina bogova. (p. Mantegaza)

ako se setiš razdoblja u životu kada si voleo, čini ti se da se od tada nije ništa dogodilo. (f. Moris)

nema stvorenja bez ljubavi, ni prave ljubavi bez ljubomore, ni ljubomore bez varanja, ni varanja bez razloga. (t. Molina)

nije teško zaljubiti se već je teško znati to reći. (a. Mise)

prepreke su ono što čini ljubav zanimljivom. Ko još nikada nije sleteo stepenicama, kome još leđa nisu isprašena i kome nikada posuda vode nije prolivena po glavi, taj je ne poznaje. (j. Hestroj)

sa ženama je nastala ljubav, s ljubavi žene i zbog toga se jedino ne može shvatiti bez drugoga. (novalis)

u drugoj ljubavi čovek se oseća kao ponavljač, poznati su mu svi predmeti, a ipak nema pouzdanja da će ispit položiti. (b. Nušić)

u ljubavi nema leka, valja još jače ljubiti. (d. Tore)

kad ljubav hoće da govori, razum treba da ćuti. (ž. F. Renjar)

tražiti put do ljubavi razumom, isti je što i tražiti svetiljkom sunce. (rumi)

laž obično ubija prijateljstvo, a istina ubija ljubav. (servantes)

ljubav ne poznaje srednji put, upropasti ili spase. (igo)

ljubav je samo krik pobune protiv praznine života. (bataj)

srce je bogastvo koje se ne prodaje i ne kupuje, već se poklanja. (s. Bernar)

nema gore nesreće u ljubavi nego smrt mašte. (meredit)

zli su ljudi oni koji ne znaju za ljubav i zato ne znaju za stid. Ti imaju snage da traže ljubav jer je ne trebaju, imaju hrabrost da je nude jer nemaju šta da daju. (b. Šo)

u ljubavi se često sumnja u ono u što se najviše veruje. (stendal)

volimo se, jer su nam slabosti iste. (svift)

ljubiti a ne biti ljubljen je isto kao i odazvati se, a da te niko nije ni zvao. (narodna)

kad jednoj ljubavi dođe kraj slabići kukaju, energični smesta pronađu novu ljubav, a pametni su je odavno imali u rezervi. (vajld)

ljubav ima svoje patnje za svako životno doba. (tugenjev)

postojanih ljubavi ima malo, ali zato ima mnogo iskrenih. (vovanrži)

ljudi koje najviše razdiru strasti, najviše mogu i da uživaju u životnim slastima. (kafka)

svi smo mi rezultat zanosa ljubavi. (bajron)

nema te poezije koja mogla da se vine do onih visina do kojih dopire ljubav. (tagore)

kada čovek zna šta voli, onda ne voli. (jesenski)

zaljubljenici vide na svetu samo sebe, a zaboravljaju da ih svet posmatra. (platon)

ljubav je slepa, prijateljstvo se trudi da ne vidi ništa. (bizmark)

u ljubavi iskustvo ne vredi. Ako bi vredelo, većini ljudi potrebno je više ljubavi nego što zaslužuju. (b. Devis)

ljubav je oganj što nevidljiv gori, rana što boli ali se ne oseća. Jer se ljudi ne bi zaljubljivali. (renije)

ljubav nema godina ona se samo rađa. (paskal)

samo se voli i mrzi bez razloga. (renar)

što se duže ko opire, tim silnija je želja zatim za ljubavlju. (balzak)

ljubav, ta reč ni zvuči tako čudesno, da mislim, sve što izvire iz ljubavi mora biti isto tako čudesno. (dante)

ona je nikad zadovoljna sreća, bol što ne boli nego mukom mori. (l. Kamos)

misleći na njega usnula sam, i odmah sam ga ugledala. Ah, da sam znala da je to samo san, nikada se ne bih probudila. (o. Komači)

radost nad svim radostima, zanos nad svim zanosima, pijanstvo nad svim pijanstvima. . . (ajnštajn)

ako žudite za ljubavlju, neka vam kao mamac posluži srce, a ne mozak. (petefi)

ko bi mogao da odredi granice gde slast prelazi u bol, a gde je bol još uvek slast! (balzak)

biser nad svim biserima, blago nad svim blagom, beskrajnost nad svim beskrajnostima ? To je ljubav. (p. Manteza)

ljubav je divan cvet koji treba ubrati na ivici strašnog ponora. (maskanji)

ljubav je kao zauške, što ih kasnije dobiješ, opasniji su. (vels)

ništa nije lepše bilo od saznanja da smo voljene, kad nas to ne bi izlagao riziku da se i same zaljubimo. (sagan)

ko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste, jače ljubav gori. (šekspir)

ti si sunčan dan kad bez groša ustajem, ti si tiha noć kad se kući vraćam usamljen, ti si pčela što u časovima našeg zajedničkog života medom hitaš da napuniš saće srca mojega. (m. Targan)

ne, ja tako vatreno ne ljubim, lepota tvoja ne blista za mene, u tebi svoje prošle patnje ljubim, i mlade svoje dane izgubljene. (ljermontov)

uveče s tobom zaspim, ujutro tvoja slika me budi, ja ni u snu ne mogu bez tebe sasvim i kad me duša boli tebe prijam na grudi! (radosavljević)

svete kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene : "vole sam". (tagore)

pripremi postelju i peć neka greje, bez tebe u duši vejavica veje. (jesenjin)

osvit te budi dok jutro skida ti veo, a zov u nama žudi i znam šta bi sve hteo. I sreća nam prolećem cveta, nesanica me tobom rani kao da si boginja sveta u kojoj su zatočeni snovi, mi i dani. (nedimović)

kako da uzvratim pesmom, poput drugih toliko drugih, kako da izgovorim barem jedan stih, dok te posmatram zaneseno; kako da ti uzvratim pesmom, kad mucam pred tvojom lepotom - ženo! (! )

kažu da vreme leči sve, s vremenom zaboravlja sve, al� bez osmeha i suza, moje srce vremenom mre. (orvel)

Kaže se da ljubav nema granice. Ali upravo su one najinteresantnije.

Jean-Luc Godard

PRIPADANJE
    Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
    Michelangelo Buonarotti

UMEĆE LJUBAVI
    Je li ljubav umetnost? Tada zahteva znanje i napor! Erich Fromm

DVE LJUBAVI
    Postoje dva suprotstavljena načina kako čovek može voleti sebe: nesebično i sebično. Samo prvi način služi samoodržanju, dok je drugi samouništavajući

LJUBAV
    Ljubav je aktivna briga za život i razvitak osobe koju volimo.
    Erich Fromm

ZALJUBLJIVANJE
    Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći.
    Alfred de Musset

BEZ OBAVEZE
    Niko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
    Ante Starčevi

ISTINE SRCA
    Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca.
    Antun Barac

ZALJUBLJENOST
    Biti zaljubljen ne znači nužno i voleti. Biti zaljubljen je
    određeno stanje; voleti je čin. Stanje podnosimo, za čin
    se odlučujemo.
    Denis de Rougemont

OSMIJEH
    Upravo zato što je tako topao, osmeh je lepši od bilo kojeg
    cveta na svetu.
    Henryk Wiegeland

POSLOVICA
    Ljubav je staklo koje se lomi ako ga čovek primi suviše
    nesigurno ili suviše čvrsto.
    Ruska

POSLOVICA
    Ostavi onome koji voli ono što voli, jer ako mu kažeš da ostavi
    ono što voli, on će i dalje voleti ono što voli, a tebe će mrzeti.
    Senegal

POSLOVICA
    Kome se ljubav smeje, taj poznaje samo šalu i radost.
    Finska

POSLOVICA
    Voli me da te mogu voleti, drži me da te mogu držati.
    Grčka

POSLOVICA
    Ljubav, vernost, vera i pravda otišli su na spavanje; kad
    se probude na svetu će sve biti bolje.
    Nizozemska

POSLOVICA
    Ljubavne rane može izliečiti samo onaj ko ih je zadao.
    Nemačka

POSLOVICA
    Krhka je ta ljubav, koja se od prvog udarca lomi.
    Ruska

POSLOVICA
    Gde je jedna ljubav, tamo drugoj mesta nema.
    Turska

POSLOVICA
    Ljubavni pogled dug je tekst.
    Nemačka

POSLOVICA
    Kad je u srcu plamen, neka će iskra izleteti i na usta.
    Engleska

POSLOVICA
    Samo onda istinski volimo kad više nemamo potrebe da to
    kažemo.
    Engleska

VOLETI
    A zavoleti sebe istinski, znači ne voleti samo sebe.
    Jevgenij Jevtušenko

LJUBITI
    Ljubiti znači ljubiti usprkos, a ne zbog nečega.
    Han Suyin

SRCE I PAMET
    Srce ima svoje pameti, koja ne poznaje pamet.
    Blaise Pascal

LJUBAV JE VATRA
    Ljubav je vatra, da. Ali nikad ne znate hoće li vam zagrejati srce
    ili zapaliti kuću.
    Joan Crawford

LJUBAV JE BOL I SREĆA
    Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na
    mesto.
    Elizabeth David

DODIRI
    Ljubav je slepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira.
    Jayne Mansfield

LJUBAV JE IGRA
    Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobediti.
    Eva Gabor

LJUBAV KAO "RAT"
    Ljubav je poput rata:lako ju je započeti, ali vrlo teško zaustaviti.
    H.L. Mencken

SAVRŠENA LJUBAV
    Savršena je ljubav ona koja nas čini nesretnima.
    Soren Kirkegaard

ZRELA LJUBAV
    Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže:
    Trebam te jer te volim.
    Erich Fromm

LJUBAV I DAVANJE
    Moguće je davati bez ljubavi, ali nije moguće voleti bez davanja.
    Ami Carmichael

ZALJUBLJENOST
    Uvek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kojeg treba
    ostati neoženjen.
    Oscar Wilde

GENIJ
    Pravi si genij ljubav ne iskazuje ulaskom u ljubav, već izlaskom iz
    nje.
    George Moore

OGLEDALA LJUBAVI
    Jezik ljubavi nalazi se u očima.
    Phineas Fletcher

POSLOVICA
    U ljubavi i ratu sve je dopušteno.
    Engleska
    Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.

02 Odgovor: Rekli su o ljubavi...

Ljubav kod muškaraca ulazi u oči, a kroz uši u ženu."

Voljeti nekog, znači pristati da ostariš sa njim!"

"Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom."

Ljubav nije ništa drugo nego otkrivanje sebe u drugima i užitak u tom prepoznavanju."

"Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli."

Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Umire od sljepoće, pogrešaka, izdaje. Umire od bolesti i rana; umire zbog dosade, gubitka svježine i sjaja."

"Na početku ljubavi ljubavnici govore o budućnosti. Kad se ljubav približava svom kraju govore o prošlosti."

Ljubav je velikodušna,
    dobrostiva je ljubav,
    ne zavidi,
    ljubav se ne hvasta,
    ne nadima se;
    nije nepristojna,
    ne traži svoje,
    nije razdražljiva,
    ne pamti zlo;
    ne raduje se nepravdi,
    a raduje se istini;
    sve pokriva, sve vjeruje,
    svemu se nada, sve podnosi.
    Ljubav nikad ne prestaje

NN
    Poruku je izmenio Goga, 20.02.2009 u 00:48 Razlog: uzastopni postovi & NN
    Nikad ne raspravljajte s budalom, ljudi možda neće primjetiti razliku.

Odgovor: Ljubav! Sta je to???

"Postoje tumačenja ljubavi na svim jezicima
    i nije nađeno nijedno mudrije od ovog:

Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto
    gde ljubav prestaje - a ljubav ne traži ništa"

NN
    Poruku je izmenio Goga, 20.02.2009 u 01:03 Razlog: NN

....Muzz i zzena su poput dva komada drva koja plove niz nabujalu reku. Neko vreme plutaju jedno pored drugog, a kad izmedju njih prodje jacha rechna struja, oni se razdvoje. Svaki od njih mora ploviti k moru sam, vlastitom brzinom i tako dugo koliko je svakom od njih za to potrebno. Nema potrebe tugovati zbog toga razdvajanja jer u samoj je naravi prirode da tako bude."

Ljubav je sloboda!

S.Sai

Strana 10 od 14 PrvaPrva ... 89101112 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Sex iz ljubavi ili iz potrebe?
    Autor Mrak u forumu Erotika & sex
    Odgovora: 50
    Poslednja poruka: 16.03.2016, 13:14
  2. Letnje ljubavi
    Autor goga58 u forumu Ljubav
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 08.06.2011, 09:37