Preporučite restoran... - Strana 3
Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 45 od ukupno 59
  1. #31

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Citat memento kaže: Pogledaj poruku
    Ćatovića mlini
    Jbg ja bio 5 godina kao klinac u kampu sa mamom i tatom kada je to bila jedina kafanica,na ulazu u Morinj,tj. u Morinju....pre 25 godina od mlina nije bilo ni m.... Nisam bio nikada posle,ali sedeo sam sve vreme na mestu gde je sada pomenuti Catovica mlin,pa mogu da zamislim da je ok,naročito što je i Morinj prava uteha za one koji hoce odmor na moru...
    Poruku je izmenio _baba_, 12.02.2008 u 11:18

  2. #32

    Restorani, salaši, hoteli...odmor

    Teško je tragati, a da te neko ne uputi u lep i prijatan restoran.
    Ako želite miran kutak, prijatnu atmosferu, tamburaše...posetite "Majkin salaš" u Subotici. Oduševila sam se prvenstveno ambijentom, pa pristupom konobara, tamburašima, nedeljnim ručkom i na kraju vožnjom fijakera.

  3. #33

  4. #34

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Restoran "Košava" sa šarmom i modernim dizajnom Vas očekuje u Baču. U ponudi imaju specijalitete kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Ljubazne konobarice uvek na usluzi. Ja Vam preporučujem taj restoran, jer ko jednom bude gost Košave, uvek dolazi nazad...evo i koja slika
    Poruku je izmenio cvishna, 26.04.2008 u 23:37

  5. #35

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
    Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
    Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
    Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
    Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

  6. #36

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Citat memento kaže: Pogledaj poruku
    Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
    Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
    Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
    Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
    Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...
    Bila sam...
    I jela dimljenog šarana. Pozlilo mi od njega, kao i obično ali vredelo je

    A Carska bara se ne propušta, iako sam bila krajem decembra
    Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.

  7. #37

    Odgovor: Preporučite restoran...

    [CENTER]čarda sa prenićištem
    Zlatna kruna
    Apatin

    Čarda Zlatna kruna je locirana na odličnoj mestu, apatinskoj obali (ul. I.L. Ribara), koja poslednjih godina (nekako od kada je počela da se gradi crkva) dobija sve veći značaj i postaje omiljeno mesto za okupljanje Apatinaca.

    U čardi sam boravio više puta. Uvek sam jeo ribu, ali sam video da ima i roštilj, koji je izgledao, moram reći, sasvim OK. Od ribe sam jeo obično smuđa, ali i soma pa i šarana. Smuđ je, bar za mene, najkvalitetniji. Specijalitet kuće je tzv riblje predjelo. Obavezno ga probajte, ako ste ljubitelj ribe. Predjelo se sastoji od riblje paštete i 2-3 vrste soljene ribe. Uz to ide i sitno seckani crveni luk (ne preskačite ga kod konzumacije) kao i nekoliko feta domaćeg (neslanog) sira koji je sjajna protivteža useljonoj ribi.


    Vinska karta je sasvim pristojna, mada bi, po mom ukusu mogla biti i bolja. Izgleda da u njenom formiranju preovlađuju lokalne navike, što je dosta čest slučaj kod ovakvih restorana. Dobro je što postoje i pakovanja vina od 2 dl (vranac, šardone...). Koliko sam shvatio, u čardi je hit vino Ribarska duša, belo vino koje se dobija od italijanskog rizlinga uzgojenog oko Lepenskog vira. Probao sam ga i zaista odlično odgovara uz ribu. Da, da ne zaboravim, Džek Danijels se troši u čardi, na moju radost, i doza je veća nego uobičajena.


    Posluga je sasvim OK, a ribu dobijete serviranu bez kostiju. Sanitarni čvor je vrlo dobar. Cena? Mogla bi biti specijalitet kuće! Narvno, šalim se...
    Poruku je izmenio yige_gui, 31.01.2015 u 18:48 Razlog: slike
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

  8. #38

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Meni se svidja(o) Riblja Carda - Bata Pezo
    Kakva li je sada klopa?
    Qui vit content de rien possde toute chose.

  9. #39

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Zaboravio sam u vezi Apatina jednu jako važnu stvar. Najpoznatiji riblji kulinarski brend Apatina je fiš. Jeo sam raznih fiševa, ali apatinski je ubedljivo najbolji. I u Zlatnoj kruni je on prvorazredno jelu.
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

  10. #40

    13 Odgovor: Preporučite restoran...

    Trenutno najpopularniji bircuz na svetu je konacno kod nas.Mozda jos samo par dana,ali podjite.Na Novom Beogradu(blok45),zove se "Luda Kuca".Specijalitet kuce: "Radovanove gusle",sto za kojim je sedeo Dr.Dabic i slike raznih domacih likova(u uniformi i civilnom odelu).Navali narode ...
    Ako vam je dobro ... onda nista!

  11. #41

    Odgovor: Preporučite restoran...

    U Beogradu, u naselju Mirijevo, postoji restoran "Kao kod kuće". Ambijent je takav da se, zaista, osećate kao kod kuće.
    Hrana je odlična, porcije su ogromne. Ako naručite i neku od čorbi, teško da ćete glavno jelo moći celo da pojedete (osim ako niste baš mnogo ješni).
    Cene su, imajući u vidu kvalitet i količinu jela, sasvim solidne.
    Kad jednom odete tamo, vući će vas da ponovo dođete.

  12. #42

    Odgovor: Preporučite restoran...

    restoran VODA U KRSU obawezno na domak podgorice,fantasicannn

  13. #43

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Ja bi da dodam i restoran SIDRO,
    koji se nalazi ispod bescanskog mosta na samoj obali Dunava,
    tu redovno narucujem smudj orli,
    riblja pasteta kao predjelo je obavezna
    retko kad uspem da pojedem celu porciju,
    uz fino drustvo i tihu muziku tamburasa cete se lepo provesti,
    verujte mi,
    cena je pristojna.
    Prijatno!

  14. #44

    Odgovor: Preporučite restoran...

    Nedavno sam na Avali bila u restoranu "Stari majdan". Izuzetan ambijent. Adaptirani kamenolom, uz sačuvani osnovni izgled, a samo prilagođen potrebama restorana. Ima i sportske terene, kao i ogroman bazen sa peskom u kom se deca igraju dok roditelji uživaju u hrani. A hrana! Sve u kotliću, kazanima, pod sačem. Jagnjetina, teletina, mućkalice, svadbarski kupus, kolenice... Cene pristupačne za obilne porcije. Piće je, doduše, malo skuplje.

    Dodala bih sliku, ali ne znam kako. Ne snalazim se u ovome baš najbolje.

  15. #45

    Odgovor: Preporučite restoran...

    preporučio bi restoran vetrnjača u vršcu na beogradskom putu

    ukusna hrana , super čisto , cene pristupačne

    stvarno sam se iznenadio ljubaznošću osoblje to baš nije svakodašnji

    (imam iskustva sa više strana srbije gde samo čeka da ti vidi leđa)

Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. Preporučite poslodavca
    Autor little fairy u forumu Posao
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 06.04.2010, 22:38
  2. Kupili smo... preporučujemo... ne preporučujemo
    Autor Neuhvatljiva_ u forumu Online savetnik
    Odgovora: 44
    Poslednja poruka: 02.03.2010, 09:37
  3. Fin restorančić
    Autor Mater Vetru u forumu Online savetnik
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 03.08.2007, 20:35
  4. Preporučite mi dezodorans...
    Autor Mater Vetru u forumu Lepota
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 12.02.2007, 18:53

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •