Strahovi?
Prošlo je to vreme kada sam se nešto "cimao". Sada znam da mnogo toga mogu "upiti" ili elastično "dočekati" jer živim za sebe, ne za druge.
Ako se i "takmičim" onda je to isključivo sa samim sobom pa nemam strahova od "muškarčina" ili emancipovanih žena.
Mnogi tvrde da je pitanje potencije najveći strah većine muškaraca. Moguće je...ali samo kod onih koji su inače nesigurni
. Evo...ja koji "gazim" 48-u godinu mogu tvrditi da uopšte ne razmišljam o impotenciji ili da me bilo ko može "lecnuti" opaskama na tu temu
.
U biti smatram da poreklo mnogih strahova je u nesigurnosti. Onaj koji se "trza" na svaki šum, svaku ciničnu opasku, svaku kritiku...je već duboko u sebi nesiguran u mnogo štošta. Nije potrebno da mi nekome "se uklapamo u sliku" već je važnije da sami znamo šta smo.
Strah? On je za kukavice i odlično polje za manipulaciju.

?
. Sada znam da mnogo toga mogu "upiti" ili elastično "dočekati" jer živim za sebe, ne za druge.
. Evo...ja koji "gazim" 48-u godinu mogu tvrditi da uopšte ne razmišljam o impotenciji ili da me bilo ko može "lecnuti" opaskama na tu temu
.
.
Citat