Šta učiniti kad shvatiš da je ljubav prošla? Tresak vratima, onaj poslednji ili samo pogledaš u partnera i shvatiš da si postao deo šablona, da si izgubio motiv... Šta osećaš, uradiš?
Šta učiniti kad shvatiš da je ljubav prošla? Tresak vratima, onaj poslednji ili samo pogledaš u partnera i shvatiš da si postao deo šablona, da si izgubio motiv... Šta osećaš, uradiš?
Potrazis novi motiv![]()
Kad zacutim, okrenem se i odem. To ne znaci da si ti pobedio.
To znaci da vise nisi vredan mog vremena.
...onda ti samo ostaje da nastaviš biti ono što jesi. A šta raditi sa onima koji "vide ili prizivaju" kraj iako to u stvarnosti ne stoji? Shvatiti da ga žele? Pomisliti da takvi u svačemu vide potop?
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
...nadjes novu...
Zivot je isuvise kratak da bi ga proveli tuzni i sami...
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
Mišljenja sam da ne treba pošto-poto pokušavati da oživiš nešto što je na izdisaju. Sarma valja kad se podgreje, ali veza baš i ne.
Gather ye rosebuds while ye may...
Nije bila prava..samo dva izbora su uvek tu,otaljavati ili otici..
Ček more malo...
Kad ljubav prođe valjda je sve vreme pratimo pogledom bar? Mislim...kakva je to ljubav ako nam ne privlači pažnju? E sad...meni nije zameriti ako bih šta i lanuo, uostalom valja se ostati dosledan nicku.
Uostalom...Đole je u pravu.." i nije nesreća što me se ona ne seća, nesreća je što se ja nje sećam". Jer..da me se seća...ne bi, valjda, samo prošla.
ozaliti,kako dolikuje
ne svaliti brze-bolje ocekivanja,ogorcenost i laznu euforiju na sledeceg
dakle,prvo ozaliti
citanje,prijatelji,skitanje,kuvanje,hodanje
nekad ono sto islis da je proslo stoji u hibernaciji godinama
onda se kresnes,tek da vidis da je stvarno proslo
pa oslobodjen ides dalje
Ploviti se mora i bez broda ..
dobar seks je vazda bio vredan robije.
toliko o tome.....
![]()
Ploviti se mora i bez broda ..
Svaka ljubav počinje da umire onog trenutka kada se rodi. Naravno, početak je po pravilu najlepši deo veze i u tim trenucima sve izgleda ružičasto, a ljubav večna. Međutim, pošto to nije baš tako, život uglavnom koriguje naša shvatanja o konkretnoj ljubavi i mislim da većina parova koji dožive taj trenutak "kad ljubav prođe" nekako to izguraju manje više civilizovano, što im omogućava da se relativno uspešno prilagode novonastaloj situaciji i ostvare nove ljubavne veze.
Kraj ljubavi nije kraj sveta i lično mislim da su oni koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi sa svojom prvom ljubavi izuzetno retki. Trenutno ne mogu da se setim takvih primera u svom okruženju, ali sam uveren da ih imam.
Kada ljubav prođe, stvara se osnovna pretpostavka da se ostvari neka nova ljubavna veza. Dakle, Jovo nanovo...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!