Bilo je to davno u prvom razredu osnovne ,sve je pocelo kad na sje uciteljica prvi dan stavila u prvu klupu d a sjedimo zajedno,ponjeli smo taj dan omiljenu igracku,ona lutku ja pistolj
I onda ona onako ljuta baci moj pistolj a ja za uzvrat njenu lutku,ona meni samar ja nju povucem za kikicu
i onda tako to krenu svaki dan sam je pratio kuci nosio njenu tasnju.Sve to je bilo do petog razreda ,u petom mene premjeste u zadnju klupu ,ona osta u prvoj.cedulje smo slali jedno drugom na casu preko ostalih drugova ,ond a ona na pola godine ode u drugi grad ,ja ostah ..Nije prosla ni puna godina zemljotres i ona se vrati i to ponovo u moj razred..al to vise nije bilo kao nekad ,mene premjestise u drugu skolu jer sam bio nemiran a ona ljuta zbog toga ,smetalo joj sto sam bjezao s a casova s a nekim drugovima i drugaricama ,sto sam poceo d a pusim..I tako zavrsila je ljubav moja prva sa jednom plavom lijepom djevojkom koja je imala najljepse kikice i oci na svijetu bar za mene ...Bilo i proslo sjetim se uvjek tako nekad kad mislima odem u djetinstvo ,jedan lijep grad i jedna ljubav ona prva ,ko zna gdje je sad ..