Drage moje samo da vas obavestim da jenabacio novu protezu
pripazite se sada mog zavodnikog osmeha !
Drage moje samo da vas obavestim da jenabacio novu protezu
pripazite se sada mog zavodnikog osmeha !
Ko je za jednu voznjicu
Trepavice i zubi!
ko tebe, ti njega
...prosto coveku dodje da ugradi vestacke trepavice i pokoji zlatan zub kad vidi koliko je to na ceni... nego devojchice,jel' mozete da mi objasnite zasto moje drugarice uglavnom komentarishu gooze nas decaka,a vi ovde udarile po nJeznim ruchicama i bisernim zubicima...sluchajnost ili...![]()
...paaaaaa...kakvu zenku ima pored sebe...nije fizicka karakteristika,al' je veoma bitna karakteristika...![]()
...hell ain't a bad place to be......
Trepavice ne primećujem al' primetim ramena i ručicešto već rekoh čini mi se, ahhhh ti bicepsi
jedan primerak sam priheftala i papirom za sebe
Dobra guza uglavnom povuče i dopadljiv ostatak telanego devojchice,jel' mozete da mi objasnite zasto moje drugarice uglavnom komentarishu gooze nas decaka,i lepo čučne u farmerke, a i lepo ti kad je štipneš ne'ako
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Hmmmm...Ja prvo primetim oci tj.pogled, zatim ramene tj.drzanje, a onda malo spustim pogled na gooozooo
Mada desi mi se da idem gradom pa mi pogled skrene na neku dobru musku gooozooo... hmhmhmm,m...
A zasto? pa razlog je isti kao i kod vas muskih...i zene vole dobre guze jer tako zene???
Ja uvjek prvo pogledam guzu sam mi pogled leti sta mogu![]()
Drzanje,ako je mlitav,mo se ukenjat...
Takodje oci i zubi...
And even though you're fed up, you got to keep your head up.
drzanje, shake i zubi...na to uvek prvo obratim paznju pa ako stima onda.....
...btw po mom misljenju iz ove tri stvari mozete puno saznati o bilo kojoj osobi...![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Haha,ako ima nesto na sebi upadljivo,to cu prvo primijetiti...![]()
![]()
And even though you're fed up, you got to keep your head up.
Guze...guze..
Lepe ruke..
Prodorne oči
Dubok glas![]()