Interesuje me, može li neko s' te strane sveta da me informiše o CALTEK univrzitetu u Pasadeni.
Nešto mi se ćerka uskopištala da se prijavi da na leto ide 10 nedelja da radi neke projekte iz fizike.
Ona je tek druga godina faksa.
Vjerovatno je u pitanju Caltech, a ne Caltek. To je kalifornijski institut za technologiju. O caltech-u se mozhe mnogo toga rechi ali mislim da je dovoljno navesti da je to jedna od americhkih najboljih i najeminentnijih institucija za tehnicke nauke (znachi i fiziku). Ja ako bih dobio shansu da tamo neshto radim ja bih odmah otrchao.
Vishe informacija na web sajtu:
http://www.caltech.edu/
Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala
Calthec je alfa i omega za tehnicke nauke... upoznao sam lika koji je uzimao neke casove na Calthecu i kaze da su price vezane za isti i vise no istinite... znaci pravi mali raj za sve one koji zele da se usavrse u bilo kojoj oblasti tehnickih nauka![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
e kod mene je oduvijek bio calthec... i tako ce i da ostane
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Društvo, hvala vam na angažovanju. Ja sam taj CALTECH malko po naški nazvao.![]()
Poslala je ćera papire i vidim da su već prešli okean.
![]()