Aha, jasno.
Zanima me samo kako se dolazi do kontakta sa profesorima? Da li se do kontakta dolazi preko nekog profesora odavde ili preko neke razmene studenata ili treba da svrljam netom i ceprkam po sajtovima raznoraznih univerziteta i trazim mail adrese odredjenih profesora? Ili treba da upoznam nekog ko slucajno studira u Americi i poznaje bas nekog profesora iz moje struke i zeli da mi pomogne da stupim u kontakt sa profesorom? Da li postoji sansa da te prime bez pomoci profesora?![]()

Citat

Ima nade.

) onda nema nishta od urbanog gradskog zhivota. Sve zavisi gdje si i skim si. Bio sam i u Evropi, i generalno ne bih se nikad iz Amerike vratio u Evropu, jer me ovdje ne gledaju kao gradjanina drugog reda, shto mi se chesto tamo deshavalo. Ovdje kad konkurishem za posao, nema razlichitih plata za dodjoshe i za Amere, arshini su isti. Amerika je ogromna zemlja puna kontrasta. Ima mjesta koja su prelijepa, sijaju i cakle, ali ima takodje i mjesta koja izgledaju kao ratne zone. Ovdje zhive i glupi ljudi, ali i veoma pamenti ljudi. Ko ovdje dodje na njemu je gdje ce da se skrasi, i gdje che da se uklopi. Sve po sposobnostima i zaslugama.