Sutra na B92 u 20:00 Moja devojka![]()
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Ovih dana EUROSPORT prenosi Asian games Doha 2006. Od ovih malih žutih ne zna se ko bolje plivaOdličan plivački program, rezultati gotovo ravni svetskim, pa preporučujem
![]()
Sutra u 14:00 na B92 Mač u kamenu, crtani
![]()
RTS - subota u 21 h - 16 blokova, Brus Vilis - relativno nov film, možda valja čemu
Ko voli klizanje neka prebaci na eurosport i neka ga prati ovih dana dok traje evropsko u Varšavi![]()
Večeras u 20:00 na b92 Jovanka Orleanka. I ne znam da li ste pratili ovih dana seriju (od 4 epizode) Napoleon na istom kanalu od 12:10, sutra je poslednja epizoda, ali odlična je.
Od sutra do četvrtka na b92 u 12:10 serija Jadnici(Depardje, Malkovič)
Indijanac vam šalje dimne signale (u nemogućnosti da pristupi ovom ovde mestu) te vas sve obaveštava da ne propustite večeras u 23:30 na prvom programu RTS-a film "Poslednji mohikanac".![]()
to Lady S (i Indijancu)!!!
Ovo mi je jedan od boljih filmova "Indijanske" tematike, dopada mi se što je realan, doduše malo i surov... al' ajde.
SAD, 1992.
Radnja filma 'Poslednji Mohikanac' smeštena je u 1750. kada su se Francuzi i Englezi borili za prevlast u Americi. Hokaj [Danijel Dej Luis] je usvojeni sin Mohikanskog izviđača Čingačuka [Rasel Mins]. Sa ocem i bratom Unkasom, [Erik Švajg], spašava Koru i Elis Manro [Medlin Stouv i Džodi Mej] od grupe Hurona na ratnoj stazi....
![]()
Poruku je izmenio DarkRed, 03.02.2007 u 23:15
Večeras u 21:00 Bridget Jones diary, RTS1![]()
C.zvezda - Partizan (TV B92,19h)
Kosarka 175. veciti derbi, rivali nikad jaci. Bice odlicna utakmica.