Sindi ne zna ni da priča....pa ona priča na slogove jbt !!!. Odvratna je, iritantna i odavno joj je vreme da ide napolje. Ona za Skoplje kaže da je selo...ta bre nije videla dalje od Beograda. Žao mi je što joj Nevena nije lupila još koju šljagu.
Milić je cool lik
Maja Volk do pobede![]()

Srbija u malom. Vidim po komentarima da Maju V. cenite jako. Skidam kapu na životnoj priči, ali nije ni malo naivna. Najinteligentniji podmukao, lično istraumiran i vešto skriven, elektrin kompleks para moje oči i uši. Ima 5 za varanje mase. Mase to obožavaju. Srceparajuće priče, pa da kolektivno plačemo svi. Top je tamo gde je mesto sportistima, uglavnom mentalno eksplozivno glup, što je kompenzacija za uspeh u sportu. Ne znam kako se zove onaj ćelavko, ali mi je degutantan, i vazda nešto o poštenju trubi, kao i Maja N. Ava histerik sa primesom odsustva mozga, što krasi današnje devojke. O Miliću, Vendi i ostalim faćkalicama, kao i onim momčićima ne želim da komentarišem. Skorije vreme nisam videla onako glupe mladiće
. Nego, pročitala da će im doći neki Boki. Po fotografijama rekla bih da će slika biti kompletna.

...
...