Mnogo. I jos vise od toga.
Da mi je ostalo bar malo zdravog razuma, verovatno bih potrazila strucnu pomoc.
Ali i to ce se promeniti. Jos samo 1 dan...jos samo 1 dan...![]()
Mnogo. I jos vise od toga.
Da mi je ostalo bar malo zdravog razuma, verovatno bih potrazila strucnu pomoc.
Ali i to ce se promeniti. Jos samo 1 dan...jos samo 1 dan...![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Previše!
U poslednje vreme oko 8 -10 sati svaki dan. Malo radim , malo tražim nešto , malo (više) se zezam.
Pa ipak je 21. vek.![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
kako kad... ima dana kada mogu i da se upiskim, a ne bih se digla sa stolice. Ima dana kada me uopste i nema na forumu!
neunistiva zlojebaba!
Па пошто је летњи распуст доста мање углавном сам ујутру негде на кафи после подне на плажи увече у граду али нађе се времена и за нет ових дана сам у просеку био 1-2 сата али током зимског распуста сећам се да сам био 6-7 сати
Србијо моја поносна буди!
Sve vise........ma sta vise, previse![]()
sve manje. nekad sam bila administrator i moderator cak nekoliko foruma, pa onda blog, pa facebook....lako se covek zakaci pogotovo ako ti nedostaju prijatelji. sada samo procitam vijesti i navratim ovdje na forum...dakle sat do dva sata i to ako.
Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...
Sve vise i vise...ovaj mi je fourum najbolji od svih do sada jer se osecam kao da sam kuci...tako daleko a tako blizu![]()
mnogo manje nego ranije.....
prvo,jasem komp na poslu osam sati svaki dan i trtica mi otpade od sedenja
drugo...stalno neka guzva u stanu.....il potomkovi il moji ljudi....propado od pranja sudova ....
Ploviti se mora i bez broda ..
u zadnje vrijeme jako malo, komp sam ostavila kuci bratu u amanet, na poslu nemam vremena, pa se nesto sitno grebem kako gdje stignem....
nattydread is coming to dinner
veoma dosta vremena provedem na netu, ali to je samo u nocne casove![]()
Ja sam danju na inter. a nocu u setnji ili na poslu.
auuuu MNOGO![]()
Love Me or hate Me
It's still an oBseSsI0n
katastroficno mnogo. vec sam pocela da spavam sa tastaturom pod miskom. najbolje od svega je sto me jos mrzelo da dolazim u skolu pa sam uzela online kurs engleskog. ne silazim sa kompa po ceo dan... a i oni su napravili to da bude do maksimuma olaksano. beogradska varijanta homeschool english. pocecu da nosim tegle.