Vratili su se!!!Posle Evropske turneje koja je obuhvatila 18 zemalja i 32 rasprodata koncerta,700 000 ljudi je videlo bend na najvecoj turneji ove godine u Evropi,Gunsi pocinju turneju po USA.Nova postavaznam da nije ni priblizno isto,cak sta vise je i smesno gledati nekog drugog kako maltretira Les Paul ali njihova muzika mi je urezana u genetski kod,moj stari je imao Bube i Stonse,ujak Cepeline i Flojde,ja bio te srece pa imao Ganse
Ja ko da sam ziveo na Marsu pa nisam ni znao do ovog jutra,kad otvorim mail,a u njemu obavestenje od Ticketmastera,27.oktobra,Germain Arena,Estero,FL,na samo pola sata voznje od mene,ona pedercina Axel sa nekim klosarima ce prasiti Nightrain,prihvatam oberucke,necu da se gresim od boga
![]()
Tommy Stinson na basu,Richard Fortus,Robin Finck i Ron "Bumblefoot" na gitarama,Chris Pitman i Dizzy Reed na klavijaturama,Brain na bubnjevima i "without brain" Axel za mikrofonom,vise lice na neki svadbarski bend koji jedva ceka da ih gazda popne i veze za drvo.Slash,Duff,Izzy i Steven su proslost,imaju svoje gigove,neki sviraju u nizerazrednim bendovima,jedan se jos uvek leci od narkotika ali raduje cinjenica da je Izzy gostovao na nekim koncertima sto znaci da legenda jos uvek zivi,mozda se starci ponovo skupe i otprase jednu zajednicku turneju,lova je cudo,kad je Van Halen mogao da odradi turneju sa Lee Rothom onda...Dok se to ne desi zadovoljan sam i ovim,gledao sam Stonse,Metallicu,Bon Jovi,U2 sada je red i na njih,jako emotivno jutro...legenda jos uvek zivi...get in the ring...

znam da nije ni priblizno isto,cak sta vise je i smesno gledati nekog drugog kako maltretira Les Paul ali njihova muzika mi je urezana u genetski kod,moj stari je imao Bube i Stonse,ujak Cepeline i Flojde,ja bio te srece pa imao Ganse
Ja ko da sam ziveo na Marsu pa nisam ni znao do ovog jutra,kad otvorim mail,a u njemu obavestenje od Ticketmastera,27.oktobra,Germain Arena,Estero,FL,na samo pola sata voznje od mene,ona pedercina Axel sa nekim klosarima ce prasiti Nightrain,prihvatam oberucke,necu da se gresim od boga
Citat