Guns N' Roses
Prikaz rezultata 1 do 13 od ukupno 13

Threaded View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Guns N' Roses

Vratili su se!!!Posle Evropske turneje koja je obuhvatila 18 zemalja i 32 rasprodata koncerta,700 000 ljudi je videlo bend na najvecoj turneji ove godine u Evropi,Gunsi pocinju turneju po USA.Nova postava znam da nije ni priblizno isto,cak sta vise je i smesno gledati nekog drugog kako maltretira Les Paul ali njihova muzika mi je urezana u genetski kod,moj stari je imao Bube i Stonse,ujak Cepeline i Flojde,ja bio te srece pa imao GanseJa ko da sam ziveo na Marsu pa nisam ni znao do ovog jutra,kad otvorim mail,a u njemu obavestenje od Ticketmastera,27.oktobra,Germain Arena,Estero,FL,na samo pola sata voznje od mene,ona pedercina Axel sa nekim klosarima ce prasiti Nightrain,prihvatam oberucke,necu da se gresim od boga
    Tommy Stinson na basu,Richard Fortus,Robin Finck i Ron "Bumblefoot" na gitarama,Chris Pitman i Dizzy Reed na klavijaturama,Brain na bubnjevima i "without brain" Axel za mikrofonom,vise lice na neki svadbarski bend koji jedva ceka da ih gazda popne i veze za drvo.Slash,Duff,Izzy i Steven su proslost,imaju svoje gigove,neki sviraju u nizerazrednim bendovima,jedan se jos uvek leci od narkotika ali raduje cinjenica da je Izzy gostovao na nekim koncertima sto znaci da legenda jos uvek zivi,mozda se starci ponovo skupe i otprase jednu zajednicku turneju,lova je cudo,kad je Van Halen mogao da odradi turneju sa Lee Rothom onda...Dok se to ne desi zadovoljan sam i ovim,gledao sam Stonse,Metallicu,Bon Jovi,U2 sada je red i na njih,jako emotivno jutro...legenda jos uvek zivi...get in the ring...

Poruku je izmenio starsica, 09.02.2015 u 01:31 Razlog: Slika je bila malo veća hihihi
    Not all treasure is silver and gold, mate.

Slične teme

1. Guns N' Roses
    Autor irnik u forumu Strani spotovi i tekstovi
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 13.07.2007, 09:31

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •