Ukoliko upoznate neku osobu i ona vam se svidi dali joj jasno stavite do znanja da vam se dopada ili kalkulisete.
Ukoliko upoznate neku osobu i ona vam se svidi dali joj jasno stavite do znanja da vam se dopada ili kalkulisete.
Kalkulisem neko vreme i ako procenim da je lik totalno out, smislim neku glupost i odem, ali ako mi se tip svidi i procenim da ni on nije ravnodusan, nemam ni najmanji problem da mu kazem sta se desava u meni ali naravno sve to radim vrlo odmereno!!!Ponekad kazem ono sto mi u tom momentu odgovara ili sto on misli da njemu odgovara!!!
![]()
![]()
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
DA, uvek sam eksplicitna, po pogledima, ponasanju, nekad cak i recima! Kalkulisem posleUkoliko upoznate neku osobu i ona vam se svidi dali joj jasno stavite do znanja da vam se dopada ili kalkulisete.![]()
![]()
Evo, promenila sam potpis![]()
Zavisi od osobe do osobe. Ne znam kako to da opišem, ali ima osoba koje me prosto inspirišu da budem direktan.
Nisam nasilan i ne volim sukobe, ali verbalno sam za nokaut sistem.
Kažem i patosiram, a ona nek vidi oće li se stiskati ili biti širokogruda za dalju saradnju.
Osećanja prilično precizno opišem tako da zna s kim i čim ima posla.
Ne kalkulisem... odma' preuzmem ulogu plena![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Milom suprugu, sam odmah stavila do znanja da je gospodin ''taj''.
Doduše na indirektan način, asocijacijama i konstanim ponavljanjem sledećih reči:
''Jao, što je meni lepo, jao što je meni lepo, jao što je meni lepo..''
(očekujući da će me poljubiti, makar u obraz)
Bilo mu je jasno, odmah i sve..
Ostalo je istorija..![]()
Smatram da bi trebalo da budemo direktni u izjavama osećanja,
ali na neki poseban - originalan način..
Što na znači da je izjavljivanje osećanja na ovakav način specifično,
ali je moje. (uz gestikulaciju, izraz lica, pogled... )
(ne bi li se ''plen'', ipak osetio kao ''lovac'')
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Da,ako mi je veoma stalo,bilo da je prijateljstvo u pitanju,ili voljeno biće.
Mada kad bolje razmislim,otvoreno pokazujem osećanja,često i nesvesno to radim...valjda je to jače od mene,ne znam,a i ne vidim ništa loše u tome,čak i ako nam se ne uzvrati istom merom.
Život je isuviše kratak..da bi škrtarila na pokazivanju osećanja,ljudima koji su veliki u mojim očima..i u srcu .
pa baš nešto i nisam
![]()
bolje biti malo lud ,...
nego biti malo pametan!!!
heheheheh...hihihihi
Na direktno pitanje ću dati direktan odgovor,u svim ostalim situacijama ću ćutati![]()
Don't tease me if you can't please me!
Nisam, posto ih nemam, ja samo volim sve kao sto volim sebe.
Samo mu nagovestim da mi se svidja, ako mi se svidja..
Samo bol je u zivotu siguran
Srecu nosi neki postar jako spor
Neka
Samo ovu noc da izguram
Sutra cu vec naci dobar izgovor
Ufff, dosta sam zatvoren po tome pitanju, posebno ako su osećanja iskrena plašim se da budem povređen, valjda.
I treba mi vremena da iskažem ono što mislim, bar rečima. Postupci su nešto drugo. Ako osećam nešto prema nekoj devojci to se primeti na kilometar, bar ona primeti.![]()
Pita se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u