Ajaooooooooooo,kad je to bilo,koje godineeeeee,ček da se prisetim,alKo me je terao da kuckam ovde,al ajd malo.Mislila sam da ću se prisetiti,nema šanse.
![]()
Ajaooooooooooo,kad je to bilo,koje godineeeeee,ček da se prisetim,alKo me je terao da kuckam ovde,al ajd malo.Mislila sam da ću se prisetiti,nema šanse.
![]()
Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati
Kad sam se prvi put sreo sa prvom devojkom...
![]()
mmm...sa 11 godina
zapravo ona je naskočila na mene u ve-ceu i krenula da me ljubi...shta cu snasao sam se.posle je tu bila cela ljubavna priča u danima što su sledili,plesala mi je na bilijarskom stolu
,zezali se blejali
planirali život...
a onda sam se preselionajtužniji dan u životu
![]()
Jedna mala pegava plava pre 45 godina
U bazenu slucajno posli da se poljubimo u obraz u poljubili se usta![]()
![]()
imala sam 14 godina,a on 18
setali smo se pored jezera i iznenada me je poljubio
nisam bas bila odusevljena
![]()
Here I go again...
s'tuce+2.. mslm s'četrnEjst godina
U to vreme,, ja i moja drugarica (krompirova) Zlatica, imale smo dozvolu da u poslepodnevnim časovima vozamo rolšue. U tom vozanju smo se obe zaljubile.. do ušiju.
Ona u nekog bezveznjaka, a ja u Darka.
Ja pri kraju (sedmog) osnovne a on pri kraju srednje umetničke (u NS). Ali..
Kada sam mami objasnila ko je detchko koji nam pod terasom okapava i ramenom pridržava jedno lepo drvo, rekla je samo:
"To je običan dripac".
Mama (za razliku od mene) nikada nije imala razumevanja za excentrike, hipi tipove, rokere, pankere.. i ostale čupave "dripce".
Tako sam dobila dozvolu da (posle vozanja rolšua) sa utrnulim nogama, okrenem dva tri kruga (po korzou).. sa Zlaticom i (finim dečkom) Novicom.
Okretanje krugova je smelo da traje do sedam sati. Ako trčim.. mogla sam ja do sedam da okrenem i sedam krugova.
To je bilo mučenje. Gledati mog zabranjenog Darka pored mog drveta, kraj mog ulaza, ispod moje terase, a šetati sa dozvoljenim Novicom.. dok mama snajperom prati situaciju
srce mi se (mlado) cepalo.
Ipak, osećaj odraslosti, kroz mogućnost šetanja korzoom, bio je jači od svih muka.. i svih cepanja.
Ali Darko je bio pametan.
Jedne rane večeri, opet ja "idem Dunav šetam kej"... alimoje drvo stoji samo.
Nema Darka.
Naravno da mi se u novonastalim uslovima više nije ni šetalo, izvinih se Novici.. i Zlatici
i zaleteh se da brzinom svetlosti projurim kroz moj Hičkokovski ulaz strave, u kome sam do stepeništa morala da savladam tri kritične krivine
Mama je kao i obično otvorila vrata stana (na drugom katu) i čekala me na stepeništu, dozivajuči Beeeboo Beeeboooo... valjda da bukom spreči manijake koji su se možda u ulazu skupili.. da me siluju.
I.. u ulazu se neko stvarno skupioali to nisu bili manijaci.
Bio je to običan dripac... Darko.
Takoreći u prolazu, dobila sam takav poljubac.. koji evo pamtimdok sam živa
Bio je to divan, nezaboravni Darko.. moja prva (zabranjena) ljubav.. i moj prvi poljubac.