Priblizava se polako leto.Da li planirate putovanje? Da li znate destinaciju?
Ko ce ici sa vama?
![]()
Priblizava se polako leto.Da li planirate putovanje? Da li znate destinaciju?
Ko ce ici sa vama?
![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Kanada, Vancouver![]()
jedva cekam... a nadam se da starci nece dobiti odmor u isto vreme kad i ja i onda palim sam![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Na žalost, čini mi se da će ovo leto proteći u raznoraznim neodložnim obavezama.Možda u'vatim krivinu bar na nedelju dana.
![]()
Bugarska. Nisam bas odusevljena, ali ce drustvo biti super pa mi i nije toliko zao.
Jos uvek nije sigurno,ali najverovatnije,Dubrovnik.
Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,
njemu pevamo,
brate Partizan!!!
Poruku je izmenio DanijElla, 16.03.2007 u 10:34
Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.
Zaboravih napisati, da ja ove godine, verovatno i na moju žalost neću ići nigde.
Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.
Odlucicu u zadnji cas kao i svake godine![]()
Najverovatnije jedrenje Jadranom![]()
Ja cu da letujem nad knjigom
(mislim, IF... posto jos nisam pocela![]()
)
Gather ye rosebuds while ye may...
Ako skupim kes u roku od mesec dana ici cu negde.Radi se na tome.
![]()
Krećemo Mali Od 'Ladnog Oružja i ja (poglavica mora da radi), za 10 dana, rančeve na leđa, pa gde završimoidemo da obiđemo neke prijatelje koji imaju neke vikendaje i da se uvalimo onom ko nas primi
Nomadi, šta ćeš...
![]()
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid