Намерно сам морао да одем 500 година у назад, и да опсежно коментаришем, јер ми је потпуно јасно на шта си циљао и што ти сметају извесни људи:
Значи, долазимо до тога зашто ти "дођоши" сметају...
Мислиш, сматрају се Србима и нису војвођанерски сепаратисти?
Онда сигурно мора да си нетолерантан и према дукљанским усташоидима из Ловћенца, или ипак не?
Можда ти исто тако сметају "64 жупаније" и "мађар гардисти" које оргијају по Војводини, а који исту виде као део Мађарске, или ипак не?
Колико становника је Београд имао 1991 а колико је имао 2001?
Нови Сад није никакав изузетак у односу на остатак.
То исто прича и Личанин Чанак, као и Босанац Костреш.
Па и Анте Павелић се презивао на "ић", као и прогонитељ Срба Јанош Дамјанић
"Војвођанин" је управо новокомпоновани идентитет. Новокомпоновани Србин може да буде само неко ко није био Србин, па је то постао скоро. У ствари ти си потпуно исти као ти Босанци и Црногорци које не подносиш, зато их не подносиш. Па то што причаш исто верглају (Милови) Црногорци о нама. Они те подсећају на оно што си ти сам. Лепо је Стерија описао дијагнозу:
![]()

Citat
Ako nisi sa mnom, onda si protiv mene. Logika rasuđivanja deteta od nepunih pet godina.
Znači, ako nekome smeta to što su sve važnije funkcije pograbili Crnogorci/Bosanci (a jesu), sa sumnjivim kapitalom i/ili političkom pozadinom -> on je separatista.
Pa o čemu dalje da pričamo, ako ti ne želiš da pročitaš napisano, nego mi lepiš kojekakve epitete. Ako ti se takvi toliko sviđaju, nosi ih kući, meni ne trebaju.

Када бих правио бренд искључиво са Војвођанима, направио бих га за 50 година. Док се накану, па крену да раде... Ништа лично, али ја немам толико времена.