Magneti za frizider
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 38

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

03 Magneti za frizider

U poslednje vreme, sve vise mojih prijatelja skuplja upravo ova sarena cuda, kao i moj malenkost
    Zanima me .. da li imate svoju kolekciju magnetica za frizider? Mozda ih donosite sa putovanja, pa na sebi imaju simbol grada/drzave u kojoj ste bili? Dobijate li ih na poklon? Da li ih mozda poklanjate? Koji vam je omiljeni? Da li vam se neki polomio? Da li ste videli neki koji vam se jako svideo, pa ga planirate kupiti? Da li se secate koji je bio prvi magnet koji ste dobili i od koga? Mozda neka fotkica vase kolekcije ..

Vrh

Odgovor: Magneti za frizider

Nemam nesto veliku kolekciju ali imam jedan koji me odusvio kad sam ga dobio. Naime poslala mi ga zena i na njemu pise:
    I didn't say it was your fault. I sad I was going to BLAME you

slicica drugi put, nije mi foto pri ruci trenutno
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
      Vrh

Imam samo jedan iz AVONA, preslatki blokcic za porukice Mada, volim takve stvarcice, i zelela bih da ih imam jos nabavicu vec vremenom...
    Evo, promenila sam potpis
      Vrh

E imamo magnet, mnogo je interesantan, to je ovako, jedan veliki zuti pravougaonik, na kom ne pise apsolutno nista, nepredstavlja apsolutno nista, osim ako ga stavite u kontekst osnovne skole na tablu, sa malom decom, i slicnim geometriskim telima okolo, i onda shvatite da je to ustvari veliki zuti pravougaonik.
    Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.
      Vrh

Imam kolekciju magnetića i donosila sam ih i sa putovanja i od - gde ih vidim, ako mi se učine interesantni. Skoro sam dobila od Srbe jedan sa totemom, ustvari ne od Srbe poslali mi Indijanci po njemu Taj mi je specijalno drag. Ne sećam se koji je prvi koji sam stavila na frižider, ali se svakako sećam poslednjeg kojeg sam poklonila, mami, jednu roze majicu sa raširenim rukavima a na njoj piše bukvalno ovo: "Mama ja te "

Onaj kojem se uvek nasmejem kad priđem fridžu škljocnuh telefonom malopre. Eve ga:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Vrh

Desetak plavih delfina. Razjurili se po vratima mog frižidera i pomalo ulepsavaju one silne podsetnike koje drze i koji nisu nimalo simpatični
      Vrh

Volim magnetice, kupujem ih uvek kada negde odem, ali i pazljiva sam pri njihovom odabiru, uglavnom kupim one gipsane ocrtane sa gradom u kome sam ili tom regijom, ili recimo kupim kao u Holandiji kada sam bila...onu klompicu koja im je simbol..slatki su...
    Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!
      Vrh

U kuci ljudi kod kojih radim, na frizideru stoje dva magneta sa interesantnim natpisima...

"Samo dosadne zene imaju sredjene kuce"

"Mame su andjeli na obuci"
      Vrh

Slične teme

1. magneti za frizider
    Autor Betty u forumu Uređenje enterijera i eksterijera
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 14.06.2009, 21:19

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.