Kunic kaže:
Amam zaman! Ja tebe razumem, problem je što ti nećeš da razmišliš o stvarima o kojima ja pričam, već ponavljaš priču o UN povelji! Ta povelja je pogažena kada su nas bombardovali. Tačka. Ja nisam ratovao, pa su gađali most na 20 metara od moje zgrade. Ja nisam švercovao drogu, pa ne mogu da idem nigde, a koliko mi je poznato, jedno od ljudskih prava je i sloboda kretanja. Zbog čega je tamo neki Amerikanac, Englez, Francuz vredniji od mene?
A ako su za tebe moji životni primeri "pričice", pokazuje da me ne shvataš dovoljno ozbiljno ili još gore, da ne poštuješ moje mišljenje i da ne veruješ u to što prišam, odnosno da misliš da lažem. Hoćeš da ti pričam dalje? Komšija mi je osmi razred i znaš šta radi? Prodaje marihuanu. Hoćeš još? Poznanik mi je izboden pre par godina, jer se maloletno lice zakačilo za njegovu devojku, a bio je mrtav pijan. Ovaj ga je odgurnuo, klinac je izvadio nož i mrtav ladan ga ubo na sred diskoteke. Hoćeš dalje? Kum i najbolji drugar su se slupali kada su seli u kola, a nisu imali 18 godina. Zašto? Bili su pijani. To su samo priče iz moje okoline. A svako ih od nas ima bar nekoliko.