Zagovornik Velike Madjarske:"Lepotice moja, napravicemo chudo! Necemo dobiti more, ali pescane plaze uz Dunav uskoro ce biti Madjarkopakabane"
![]()
Zagovornik Velike Madjarske:"Lepotice moja, napravicemo chudo! Necemo dobiti more, ali pescane plaze uz Dunav uskoro ce biti Madjarkopakabane"
![]()
Vojvodinacafe Forum->Drugacija tema od drugih->
...mnogo mi je zanimljivije da probam da sam sebi popusim...nekako...mislim da bih to sam najbolje uradio...i vec treniram...joga,tai chi,gimnastika...mozda krenem i na balet,pa napravim spagu...
...btw...kad se razgibam,razmislicu o gutanju...
![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Baba vredna, danas je ocistila furunu!
![]()
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
'Lebac i kad mesi... mesi ono što voli... i dajena konačnu proveru i ocenu kvaliteta, postojanosti, mirisa, ukusa...
Angus na Traču: -volim i ja mace
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Baba na polaganju vozackog ispita: "Gospodjo, molim vas, prilagodite brzinu uslovima saobracaja"
- Baba: "Ti ovo zoves saobracaj!!! Jel sam ja to kakvu rodu obisla?"
![]()
neunistiva zlojebaba!
ZOE:"Jedan od mackica se uvukao u to krzno, da ja to nisam primetilaUzela sam krzno da ga vratim na pod i..... ups
istresem mace iz krzna
Tako je jadnicak brecio o pod, da me je srce zabolelo
Srecom nista mu nije bilo... Sad jos samo da pronadjem psa
Jer ja toliko volim zivotinje da su one postale deo mene...A jadnicka nema ceo dan"
![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
hrabri pripadnici vatrogasne brigade "28" posle gasenja Babine gibanice! Fotoreporterima koji su se nasli na licu mesta, nije najjasnije zasto i kako su vatrogasci izasli iz babinog stana polu nagi!
Istraga je u toku!
![]()
neunistiva zlojebaba!
Baba: "Zoeeeeee!!!! Sklanjaj ovu tvoju dzukelu od mene..... Zoeeeeee!!!!!!! Chibeeee, chibe bre...bez od mene, krava te ubola"!
![]()
neunistiva zlojebaba!
женска доминација на ВЦ на делу...
форум је мало учмао, па уносе живост
Poruku je izmenio DrinChe, 05.06.2008 u 19:28
Dominacija zenskih na forumu!
Pilence: "Mi smo ovde zbog vas"!
![]()
neunistiva zlojebaba!
KOŠTUNICU IZBACUJU IZ EVROPE
Ukoliko DSS nastavi saradnju sa SRS-om, Koštuničina stranka biće izbačena iz Evropske narodne partije. Evropski narodnjaci" traže od lidera DSS-a da napravi vladu sa DS-om!
Koshtun: Sad che to nasha pravna sluzba da proanalizira, siguran sam da tu nema pravnog osnova... A i dok se zavrshe analize... zaboraviche ovi i shta su trazzili...![]()