@Bazilej,
ukoliko te "mrzelo" čitati to lepo i kažeš a ne poturaš izjave kao kukavičije jaje!
Nigde ne napisah da čovek može samo jednom voleti! Prema tome...oladi kapislu.
Što se tiče formulacije opsesija, za koliko bi ljudi koji vole to isto pomislio?
A priča da čovek "voli" onoliko koliko ima partnera... što ne upita sultana ili nekog šeika koji ima 200-300 partnerki?
Nije nego.
Uostalom pomoglo bi ti da si stigao da pročitaš naslov teme. Priča se o istinskoj ljubavi...ne o zaljubljenosti, trenutnoj strasti, avanturi i sl.
Ili što bar ne pokuša da shvatiš neke osobe kojie su ti sigurno rekle..da bez obzira na status, broj veza i trajanje istih..samo se jedne osobe sećaju?
Na kraju...ukoliko sam nisi doživeo istinsku ljubav zašto misliš da je to nemoguće? Zašto odbacuješ nešto a priori?
Ja rekoh da verujem da istinske ljubavi postoje i da je baš dobro što postoje!
btw...Nikada neću izbrisati iz svesti jednu sliku u čekaonici aerodroma. Dvoje ljudi, po bar 70 godina, su se u haosu
najave da let kasni 2 sata, uhvatili za ruke, okrenuli jedno drugom, poljubili i izgledali kao najsretniji ljudi na planeti.
Častio sam ih piće i saznao da su više od 55 g u braku, da se znaju još od treće godine života i da su uvek zajedno. Blistali su..i sećam se da sam u sebi poželeo da kada dođe vreme da "odu"..da odu zajedno, jer nijedno od njih ne bi uspelo da nastavi život samo.