Može on da napravi i perpetumobile...ovi koji prave igrice i sl. bi to sklonili. On je kao pametan, ahaa, kako nije...
da sve ostane kako oni ostave, ne bi ovi iznova i iznova vraćali one smjernice pod kamen, pod drvo, u stijenu i sl.
Neko nađe imunitet, pa ili ćuti ili kaže...oni koji poslije "poljube vrata" ...kažu da nisu našli ili isto tako mudro ćute. Sve je to smišljeno... a Edin je beeeeeeeep
Goca se ...da iskoristim blagu riječ, prepala...jer je nezahvalno i okrutno naći se u takvoj situaciji, kao što su ona i Marko i rekli...iz pobjedničkog tima, došli ovim jadnicima, još im i sudbinu kroje. Pfff
Ipak, drago mi je da je Goca ostala, naravno...i nadam se da će ih uskoro ujediniti...da se Knezu beeeeep beeeeeeeep.![]()

...ovi koji prave igrice i sl. bi to sklonili. On je kao pametan, ahaa, kako nije...
da sve ostane kako oni ostave, ne bi ovi iznova i iznova vraćali one smjernice pod kamen, pod drvo, u stijenu i sl.

...nego Marka..baš su pametni kako razmišljaju pred slijedeću borbu.
Vesna zvana Bo Derek, Biljana morska sirena, i najbolja - Amazonka Katarina!!! ..............ostrvo, plaza, voda, Sunce u vugla, i eto uzivancije

je sam jači od Edina i Nikole...jedino eto Andrej malo parira.
ma, gde god

poljubio bi se u doope, da moze. Nego, ima da ga okaci...prvo o vrat, pa macki o rep. 
........ ostavila ih je u uverenju da je Knez sam napravio imunitet, a ni njemu samom nije jasno sta ga je snaslo. Jbg, ocekivala sam bolji rasplet. ..............al' onaj Gocin pogled