Njegovi prijatelji.. - Strana 2
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 16 do 24 od ukupno 24

Odgovor: Njegovi prijatelji..

Njegovi prijatelji...

Mislim da to zavisi od samog partnera i toga kakav je on sam tj.kakvog je mentalnog sklopa.Moj partner je na samom početku svojim prijateljima dao do znanja koliko mu je stalo do mene tako da su oni koji su imali neku eventualnu nameru da tu nešto rovare osujećeni u startu i sami su se povukli i pripitomili.Ima onih u čijem društvu oboje uživamo.To su neke lepe ,normalne ,opuštene priče.Ima onih čije mi se supruge ili devojke ne dopadaju i tu sam samo kulturna.Sve u svemu na mom licu se vidi ko mi prija a ko ne.

Pošto nema tema njene drugarice, barem je ja nisam pronašao, a nisam je ni tražio, praviću se da je to ova tema, da ne bih gubio vreme etc.

Elem,

Njene drugarice.

Ja nemam pojma šta je to.
    Ne sećam se kada sam upoznao neku drugaricu neke svoje devojke (kriju me od očiju javnosti, k'o da sam čovek slon, jebote ), a i kada sam ih upoznavao bilo je to onako na blic, zdravo, ja sam taj i taj, ja sam ta i ta, lepo ti stoji ta haljina, i tebi isto, uglavnom kurtoazni komentari kakvi priliče.

Elem, u nekim ranijim vremenima visio sam sa drugaricama svojih devojaka, i onda kad raskinem s njima, nastavim da se družim s tim ribama, neke od njih su mi i danas dobre drugarice i čujemo se telefonom.
    Bilo je primeraka, koje su iz sujete htele da nemampojmašta, valjd dokažu u društvu da su bolje rie, pa su flertovale ili pokušavale da flertuju ali s tim primercima nisam nikada imao nikako dobru komunikaciju, valjda su mi išle na ganglije te njihove gluposti.
    Najgora je uš što iz opanka iziđe.

Normalan covek ima normalne prijatelje Njegovi prijatelji su njegov izbor i uglavnom sam sa vecinom i ja dobar prijatelj (prijateljica). One koje mozda manje gotivim redje dolaze i resena stvar. Ni on meni ne bira prijateljice zasto bih ja njemu ?
    Nikad ne reci nikad !

Citat Isahara kaže: Pogledaj poruku
    Citat Mish kaže: Pogledaj poruku
    Najgora stvar koja jednu ženu može da zadesi je druženje sa njegovim prijateljima i njihovim kokoškastim devojkama/ženama. Pogotovo ako su to koke sa dobrim stažom u vezi i znaju sve te priče iz osnovne ili srednje mnogo bolje od samih aktera događaja. Po pravilu, upravo oni najgotivniji imaju giga kokoške za partnerke.
    Svaka ti je ka' u Njegoša
    U periodu kada sam pisala ovaj post i zdušno ti aplaudirala, nisam ni slutila da će mi se upravo to desiti.
    Njegovi prijatelji nisu mogli biti moji. Ne šaljem im zahtev za prijateljstvom na fejsu. Ne zanimaju me njihove plitke priče.
    Drago mi je što sam se tog korova rešila.

Situacija može postati zanimljiva ukoliko nam njegov prijatelj postane zanimljiviji od njega lično
    Tu dolazi do zapeKljancije. Nepotrebne.

Ne znam, mislim da ljudi ne trebaju u vezi sve da dele, olako stiču novo i lako se odriču starog.
    Ljudi smo, nismo bela tehnika. Nema garancije.
    Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.

Njegovo prijatelji su vremenom postali i moji prijatelji.
    Dobro, ne baš svi.
    Ima par prijatelja koji nisu u mom fazonu, i ne razumem njihove šale, sa tim ljudima on ide na druženje jednom mesečno bez mene.
    Nikako ne mogu da razumem zašto je muškarcima bitno pričati (čitaj izmišljati) priče kako su sa ovom ili onom devojkom radili ovo ili ono?
    E sa tim njegovim prijateljima nikako ne mogu (da mi je samo znati šta ovaj moj priča, ali kad razmislim, bolje da ne znam).

ne druzim se sa njegovim prijateljima , samo kad bas moram
    mada koliko smo vec zajedno vise je nekih novih , nasih , nego njegovih a i mojih

Kako već reče Bazilej, analogne teme tipa njene prijateljice nema, pa ću na ovoj reći svoje viđenje.
    Pošto sam lik koji ne ferma dogme, nikada to što ona nekog zove prijateljicom ili prijateljem mene ne obavezuje da ih smatram svecima. Uvek zadržavam pravo da sa bilo kim (sa kojim me je ona upoznala), sam gradim neki odnos.
    Dešavalo se da tako upoznam zaista izuzetno vredne osobe sa kojima sam i nakon raskida dugo bio u sjajnim odnosima, ali se dešavalo i da bez dlake na jeziku joj kažem da mi neke osobe koje ona ceni "ne mirišu".
    Naravno identičan stav očekujem i od nje. Uopšte ne mora smatrati da osoba meni bliska treba da i njoj automatski bude draga!
    Kako pomenu Gliša, žene umeju da budu i odličan lakmus vrednosti okruženja.
    Uostalom uvek sam smatrao da dve glave i četvore oči (par) može bolje i tačnije da oceni bilo šta.
    Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu .

...su njegovi prijatelji
    Ja se drzim po strani i tu sam samo kad mora. I nekim cudom, njegovi prijatelji su me bas bas uvek gotivili (i had my space they had their space)
    Mislim da za kvalitet veze nije presudno da ste vezani pupcanom vrpcom i da razmenjujete prijatelje kao slicice... Svako mora da ima i deo svog sveta koji ce ispuniti samo svojim prijateljima...

Njegova slika i odlicna prilika da saznate neke stvari o osobi sa kojom ste.Naravno,ako ne krenete sa samozavaravanjem tipa-on to ne radi,ili ne primecuje,ili ne ponasa se i ne prica tako,naivan je-..

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

1. Ostaćemo prijatelji
    Autor Mish u forumu Ljubav
    Odgovora: 60
    Poslednja poruka: 14.02.2013, 21:21
  2. Brak i prijatelji...
    Autor makilli u forumu Porodica
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 21.05.2011, 17:23
  3. Prijatelji stari gde ste?
    Autor Mish u forumu Pričaonica
    Odgovora: 32
    Poslednja poruka: 12.04.2010, 15:15
  4. Svinje su prijatelji
    Autor ZOE u forumu Životinjsko carstvo
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 31.08.2009, 04:56
  5. Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji..
    Autor yige_gui u forumu Tinejdžerski kafić
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 09.05.2008, 23:28

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •