Njegovi prijatelji...
Mislim da to zavisi od samog partnera i toga kakav je on sam tj.kakvog je mentalnog sklopa.Moj partner je na samom početku svojim prijateljima dao do znanja koliko mu je stalo do mene tako da su oni koji su imali neku eventualnu nameru da tu nešto rovare osujećeni u startu i sami su se povukli i pripitomili.Ima onih u čijem društvu oboje uživamo.To su neke lepe ,normalne ,opuštene priče.Ima onih čije mi se supruge ili devojke ne dopadaju i tu sam samo kulturna.Sve u svemu na mom licu se vidi ko mi prija a ko ne.

Citat

), a i kada sam ih upoznavao bilo je to onako na blic, zdravo, ja sam taj i taj, ja sam ta i ta, lepo ti stoji ta haljina, i tebi isto, uglavnom kurtoazni komentari kakvi priliče.
ali s tim primercima nisam nikada imao nikako dobru komunikaciju, valjda su mi išle na ganglije te njihove gluposti.

Njegovi prijatelji su njegov izbor i uglavnom sam sa vecinom i ja dobar prijatelj (prijateljica). One koje mozda manje gotivim redje dolaze i resena stvar. Ni on meni ne bira prijateljice zasto bih ja njemu ?

.