Bella sumnja da Ja podsvesno razmisljam o sexu
Zakljucujem da gresi,ja nemam gresnih misli![]()
Life is a mystery to be lived,not a problem to be solved.
Da od 4 uzroka,4ta je svrha i da svako bice ima u sebi kranji cilj iliti svrhu,shto znaci da postojanje kao postojanje je svrha sama po sebi,a ono shto ljudi stvaraju,sami ljudi i im pridaju svrhu.
zamisli sve one pacenice koje besomucno salju sve one bljuzgave odurne srceparajuce poruke svom hrabrom robijasu
" izdrzi ,ja sam uz tebe ,srce moje,bebo moja mala....zauvek s tobom,uprkos svemu.....cekam te..."
strasno....
zamisljam sliku..stotinu strokavih neobrijanih robijasa svakakvih fela sedi mirno na drvenim stolicama i pomno bulji u mali ekran,ne bi li sacekao poruku svoje drage....
uzassssssssss
Ploviti se mora i bez broda ..
Da je krajnje vreme da se upali svetlo![]()
Life is a mystery to be lived,not a problem to be solved.
Da je Turkchin genije
iz Kenije![]()
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Samo sam se podsetila zasto mrzim lekare![]()
Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim...
Pošto sam neispavan i zlovoljan, sve mi je dozvoljeno![]()
...da domacha rakija u pola osam izjutra...ne moz' da izadje na dobro...pogotovo u mojim godinama![]()
Da me Yossa sa odbrambenim ratovima i uopšteno svojim političkim postovima podsjeća na cybermikana na sungU(ej)zingu.![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Da sam s godinama postala pravi, pravcati meteoropata..
Ili je ipak samo PMS..
Ili je nemir..ili je strast..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
Nije baš danas, ali ova "starija" gospođa ispod (ili iznad, kako kome) mene zvuči kao devojčica.
![]()